skip to Main Content

Футболна прогноза: Шалке 04 – Унион Берлин ( Спечелен )

Събитие:

Шалке 04 - Унион Берлин

Начало от:

11/29/2019 - 21:30

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от германската първа Бундеслига

Шалке изглежда в добра форма, но определено не постига усепхите си с лекота. Да, ако сравним отбора с представянето му от миналия сезон ще забележим огромен прогрес. Все пак към момента тима е на 5-та позиция което е много обещаващо особено като се има предвид и огромната конкуренция в Бундеслигата през този сезон. Може би голямата цел, отобра да се стабилизира бе постигната сравнително бързо и сега играчите могат да разгърнат пълният си потенциал. Дейвид Вагнер обяви, че е много доволен от завръщането в състава на Матия Настасич който е много важна фигура в центъра на отбранителния вал. Имайки предвид днешния съперник, може би Шалке няма да може да използва едно от силните си оръжия, а именно контраатаката. Очакваме столичани да подходят доста дефанзивно, което пък от друга страна отваря възможността “миньорите” да разчитат на удари извън наказателното поле което също е техен силен коз.

Резултат с изображение за schalke o4

Унион не вървеше особено добре, но през последния месец тима записа 4 победи и сега е на цели 5 точки от опасната зона. Отбора не разполага с особено качествени индивидуалности, но голямата борбеност, дисциплина и себераздаване на играчите компенсират това. Може да се каже, че това си е типично домакински отбор и в това гостуване ще бъдат щастливи дори и на едната точка. Все пак припомняме, че в миналия кръг Унион успя да победи не кой да е , а лидера в класирането Борусия М. Гладбах с 3:2. В състава има и кадрови проблеми, като мача ще пропуснат Промел, Годиа, Меес, Дел и Абдулахи.

Резултат с изображение за union berlin vs borussia monchengladbach

През този сезон се убедихме, че всеки мач в Бундеслигата е труден за прогнозиране. Тук очакваме тима на Унион да се опита да се противопостави на Шалке чисто физически и точно това може да се окаже ключа към изхода на този мач. От друга страна ако тима на Шалке успее да се разпише сравнително рано, очакваме Унион да си тръгне с поне 2-3 гола в собствената врата. Това което ни кара да заложим на “миньорите” е по- скоро тяхната силна игра в защита що се отнася до домакинствата на отбора. Като цяло и атакта на Унион не е една от най- продуктивните особено, в гостуванията.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Билдър: Победа за Шалке и над 1 гол в мача за двата отбора общо @ 1,95
Back To Top