skip to Main Content

Футболна прогноза: Суонзи – Фулъм ( Спечелен )

Събитие:

Суонзи - Фулъм

Начало от:

11/29/2019 21:45

Анализ на прогнозата

Сподели:
Достъп ограничен само за абонаменти

⭐⭐⭐⭐⭐

Целим се да доставим високо качествено съдържание. За тази цел една част от нашите услуги са платени. За да прочетете тази статия, вие трябва да имате валиден абонамент. Проверете нашите планове за повече информация. Гарантираме, че ще останете доволни от обслужването и съдържанието.

Пускане на видеото

Футболна прогноза от Чемпиъншип

След силното начало, в момента Суонзи не изглежда особено уверен. В последно време играчите позагубиха своя ритъм, и тонуса на игра видимо спадна. Домакинската загуба с 0:1 от Милуол бе звуччен шамар за “лебедите”, но върпеки всичко за сега тима остава в зоната даваща право на участое в плейофите за влизане във Висшата Лига. Тревожен сигнал е сравнително слабото представяне на тима в домакинствата, и това може да се окаже решаващо в борбата за челните позиции. От друга страна отбора е и доста предсказуем за своите съперници, тъй като разчита предимно на атакаи по фланговете.

Резултат с изображение за swansea vs fulham

Фулъм опредлено е на другия полюс, и нещата за “котиджърс” се развиват по план. Тима е серяи от 3 поредни победи и това ги доближи много до лидерите в класирането. Преди изиграването на този кръг отобра е на 3-та позиция и на 5 точки от втория Лийдс. В последния си мач постигнаха класическа победа от 3:0 срешу Дарби Каунти, и така затвърдиха тезата за силната си форма. Атаката на Фулъм изглежда доста разнообразна и създава много положеия за гол както по крилата, така и след пробиви през центъра на терена. Силната форма на Александър Митрович също е ключова за офанзивната мощ на Фулъм.

Свързано изображение

Според повечето специалисти ни очаква един равностоен сблъсък, но според нас има достатъчно предпоставки крайния успех да клони повече в посока Фулъм. Все пак няма да рискуваме излишно, и избрахме нещо което според нас е подходящо.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Присъедини се към smartball.eu, за да видиш нашата крайна прогноза за този мач.
Back To Top