skip to Main Content

Футболна прогноза: Волфсбург – Вердер Бремен ( Спечелен )

Събитие:

Волфсбург - Вердер Бремен

Начало от:

12/01/2019 - 19:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от немската първа Бундеслига

Представянето на Волфсбург е на приливи и отливи. В последните си 6 мача отбора записа 2 победи, 2 равенства и 2 загуби и общо взето е труден за прогнозиране. Все пак в последния кръг се наложи като гост на Айнтрахт с 0:2 което си е постижение. Представянето на тима във фаза защита изглежда доста прилично, но нападението е малко икономично. Може би ако подобят малко креативноста и концентрацията пред гола отобра го чакат доста добри времена. Едно от силни качествана на отбора е способността да запазва преднината си в мачовете. Нужно е обаче да се подобри владението на топката и разиграванията. Мача за “вълците” ще пропуснат Камачо, Мили и наказания Тисенард.

Резултат с изображение за wolfsburg fc

Имайки предвид състава с които разполагат във Вердер, представянето на отбора е доста под очакванията. Бременчани нямат победа от 6 мача, като записаха 4 равенства и 2 загуби. Отбора се намира на незавидната за тях 15-та позиция и опредлено има нужда от точки. Реално разликата в точките между тях и останалите тимове е много малка и с една, две победи може да се изкачи доста бързо нагоре. За целта обаче представянето във фаза защита трябва да се подобри значително. Отбора е допуснал цели 26 гола за 12 мача, и това наистина е незадоволително. Добрата новина е, че атаката работи добре но не достатъчно за да компенсира големият брой допуснати голове.

Резултат с изображение за werder bremen

Това несъмнено е труден за прогнозиране мач но смятаме, че намерихме пазар който има добра стойност. Отново ще се спрем на голове в мача.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Билдър: Гол/гол и над 2 гола в мача общо @ 2,00
Back To Top