skip to Main Content

Футболна прогноза: Челси – Астън Вила ( Спечелен )

Събитие:

Челси - Астън Вила

Начало от:

12/04/2019 - 21:30

Анализ на прогнозата

Сподели:
Достъп ограничен само за абонаменти

⭐⭐⭐⭐⭐

Целим се да доставим високо качествено съдържание. За тази цел една част от нашите услуги са платени. За да прочетете тази статия, вие трябва да имате валиден абонамент. Проверете нашите планове за повече информация. Гарантираме, че ще останете доволни от обслужването и съдържанието.

Пускане на видеото

Футболна прогноза от английската Висша Лига

Челси все още се намира в топ 4 въпреки двете последователни загуби в лигата. Ако приемем, че отбора загуби логично от Манчестър Сити, то поражението в следващия кръг от Уест Хям съвсем не беше планирано. Представянето на Челси в дефанзивен план е тревожно. Отбора е допуснал 20 гола във вратата си което кореспондира с показателите на отборите извън топ 6, а дори и на тези извън топ 10. Реално другите два клуба който са в топ 10 и са допуснали по 20 или повече попадения са само Тотнъм и Арсенал а знаем, че те са в сериозна криза. Мача за Чесли ще пропусне Лофтъс- Чийк.

Резултат с изображение за chelsea vs aston villa

Отбора на Астън Вила бе в ужасяваща серия, но успя да спечели 4 точки в последните си 2 двубоя. Забелязва се значително подобрение в играта на тима и това се видя ясно и при равенството в последния кръг срещу Манчестър Юнайтед ( 2:2 ). “Виланите” стигат с лекота до голови положения, и при една по- добра ефентивност биха могли да постигнат значително повече в лигата. Тима е опасен както с атактие си по крилата, така и с ударите от далечна дистанция и статичните положения. Извън сметките за тази среща остават Дейвис, Стиийр и наказания Жилберт.

Резултат с изображение за chelsea vs aston villa

И ние, както и повечето анализатори смятаме, че Челси е опрян до стената и ще победи в този мач. Ставките за този пазар обаче са доста скромни и затова намерихме начин по който да придадем стонйност.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Присъедини се към smartball.eu, за да видиш нашата крайна прогноза за този мач.
Back To Top