skip to Main Content

Футболна прогноза: Айнтрахт Франкфурт – Херта Берлин ( Губещ )

Събитие:

Айнтрахт Франкфурт - Херта Берлин

Начало от:

12/06/2019 - 21:30

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от немскаста първа Бундеслига

Отборът на Айнтрахт е в серия от 3 поредни загуби в които отбеляза и само едно попадение. Да, свиканли сме тима да допуска често попадения във вратата си, но е много нетипично да не съумява да бележи. Ако погледнем по- задълбочено в изявите на отобра от Франкфурт ще забележим, че няма проблем със създаването на голови положения, а по- скоро с тяхното реализиране. Изобщо играта на отобра не изглежда никак зле, но е необходима повече концентрация, и може би малко късмет. Виждаме потенциал в този състав и според нас добрите дни за “орлите” в Бундеслигата тепърва предстоят. Аут за този мач са Марко Рус, Бевин Трап, Бас Дост, Доминик Кор и Дейвид Ейбрахам.

Резултат с изображение за eintracht frankfurt

Малко неочаквано положението за Херта се превърна в плачевно. След доброто начало на сезона сега отобра е в серия от 5 загуби, и с актив от 11 точки вече се намира в опасната зона. В тези 5 мача тима допусна цели 14 гола и това се дължи до голяма степен на неспособността на защитата да се справя с бързите нападатели на пвоечето отбори в Германия. Отбора се справя изключително зле срещу съперници които контраатакуват добре. Също така прави впечатление и големия брой удари които допускат в посока вратата на Томас Крафт. Двубоя за гостите пропускат Леки и Ярщайн.

Резултат с изображение за hertha berlin

И двата отобра са в серия от слаби резултати, но Айнтрахт поне играе добре. Херта просто няма ясно изразен стил на игра, и това е признак за дълготрайни проблеми. Очакваме една домакинска победа с която Айнтрахт да влезне в “правия път”, а кризата за Херта да се задълбочи.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза:

Победа за Айнтрахт @ 1,80
Back To Top