skip to Main Content

Футболна прогноза: Аталанта – Верона ( 12-07-2019 ) ( Спечелен )

Събитие:

Аталанта - Верона

Начало от:

12/07/2019 - 16:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от италиянската Серия А

През последните около 2 месеца резултатие на Аталанта са доста противоречиви. Отбора показва непостоянство и определено ако иска да се бори за топ 4 това трябва да се промени. Положително е, че атаката продължава да е много резултатна, но  разсеяната игра в защита и немалкото индивидуални грешки доведоха до загуба на доста точки. В предни позиции виждаме една креативност и разнообразие, което води и до голям брой голови положения. Сред оръжията в арсенала на отбора са бързите атаки по крилата, ударите от дистанция и статични положения, както и високият процент на усепваемост при завършващите удари. Извън групата за този мач остават Запата и Кяер.

Резултат с изображение за atalanta fc

До тук Верона прави силен сезон що се отнася до техните стандарти. Отбора редува победи и загуби, и с актив от 18 точки се намира на 8-ма позиция в първенството. В последния кръг Верона загуби от Рома с 3:1 и показа доста колеблива игра но не трябва да забравяме, че Рома е в много добра форма. Не може да се каже, че тима показва някаква грандиозна игра или някакъв много приятен стил, но голямата борбеност и себераздаване на играчите носят точки на веронци.

Резултат с изображение за atalanta vs verona

Въпреки приличната форма на Верона смятаме, че ако Аталанта запази високата си ефективност пред гола ще се поздрави с една изразителна победа.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогноза

Нашата прогноза

Победа за Аталанта и над 3 гола в мача общо @ 2,010
Back To Top