skip to Main Content

Футболна прогноза: Комбо Евро Елит ( 12-07-2019 )

Събитие:

Комбо Евро Елит

Начало от:

12/07/2019 - 2019

Анализ на прогнозата

Сподели:
Достъп ограничен само за абонаменти

⭐⭐⭐⭐⭐

Целим се да доставим високо качествено съдържание. За тази цел една част от нашите услуги са платени. За да прочетете тази статия, вие трябва да имате валиден абонамент. Проверете нашите планове за повече информация. Гарантираме, че ще останете доволни от обслужването и съдържанието.

Пускане на видеото

Футболна прогноза тип Комбо от елитните европейски първенства

Уотфорд – Кристъл Палас | 17:00

Още от преди месец твърдяхме, че въпреки загубите отбра на Кристъл Палас играе добре и е въпрос на време да започне да печели точки. Ето, че и това се случи и Палас постигна 2 поредни победи в лигата и вече се намира на 7-ма позиця в класираенто. Отбора успя и да запази вратата си “суха” при тези две победи, което е много положително за увереността на защитния вал. Подобрението във формата на Вилфред Заха също е много ключова за доброто представяне на отобра. Когато Крисъл Палас играе с насторение може да победи почти всеки отобр в лигата, а в моемнта насторение в състава не липса.

Резултат с изображение за wilfried zaha

Смятаме, че букмейкърите определено много са подценили пазарите в полза на Палас, и ние ще се възползваме.

Прогноза: Кристъл Палас да спечели някое полувреме @ 2,00

 

Борусия М. Гладбах – Байерн Мюнхен | 16:30

Всички фаворизират тотално отбора на Байерн Мюнхен, но за нас това няма покритие. Във футболна най- важното нещо е моментната форма на отборите, а тази на Гладбах е отлична. Байерн вече няколко пъти през сезона показа, че е способен на грешки, и далеч по- слаби съперници от днешния спечелиха точки срещу баварския гранд. Отбора на Борусия М. Гладбах е лидер в класирането и това изобщо не е случайно. Отбора играе много агресивно и пресира дълбоко. Това е предпоставка колебливата защита на Байерн да се огъне. Играчи като Емболо, Тюрам и Плеа са в топ форма и това вещае проблеми за всеки съперник.

Резултат с изображение за borussia mönchengladbach

Очакваме много трудности за Байерн в това гостуване и смятаме, че баварците няма да си тръгнат с трите точки.

Прогноза: Двоен шанс ( Победа за Гладбах или равен ) @ 2,37

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Присъедини се към smartball.eu, за да видиш нашата крайна прогноза за този мач.
Back To Top