Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Уест Хям – Арсенал (12/09/2019) ( Спечелен )

Събитие:

Уест Хям - Арсенал

Начало от:

12/09/2019 - 22:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от английската Висша Лига

Арсенал се намира в най- лошата си серия от 40 години насам. Тима няма победа вече 9 поренди мача и се срина до 11 място в класирането. Всички се надяваха след уволнението на Унай Емери, и назначението на Фреди Люнгберг за временен мениджър тима да получи импулс и да запише някои добри резултати. Това обаче няма как да се получи тъй като довеждането на Арсенал до това трагично състояние беше един дълъг процес изпълнен с много грешки. Преди година и половина всички се радваха на уволнението на Арсен Венгер, но се вижда, че отобра затъва много надълбоко след неговата ера. Конкуренцията в Англия вече е толкова жестока, че с тази клубна политика „артилеристите“ не ги чакат добри дни. В момента отобра няма ясен план за развитие, няма стил на игра, няма характер, няма ядро от класни футоблисти които да дърпат отбора в трудните моменти и реално погледнато е съвсем логично това което се случва. Просто в момента Арсенал има няколко талантливи футболиста на които плаща огромни заплати за нищо. Нито един измежду Йозил, Обемаянг, Лаказет или новодошлия Пепе няма типичните лидерски качества за да събере останалите играчи около себе си и да ги поведе. Футбола не е само талант и добър контрол над топката, футбола е нещо много повече. В момента в Арсенал няма отборен дух.

Резултат с изображение за arsenal

Ситуацията в другия лондонски клуб Уест Хям не е по- добра. Вече мина доста време откакто Пелегрини е начело, но неговите обещания за изграждане на един боеспособен отобр с ясно изразен стил и модел на игра все още не се превръщат в реалност. В състава си специалиста разполага с отлични изпълнители, но така и не успява да ги подреди по правилния начин. Нещо на отобра липсва, и ако това продължава нищо чудно и Чилиеца скоро да остане безработен. „Чуковете“ нямат постоянство и положителните им изяви са епизодични, а в отобра има играчи с които може да се постогне доста повече. Тима постигна една много важна и престижна победа като гост на Челси с 1:0, но след това загуби домакинството си на Уулвс с 0:2 и развали доброто впечатление. За това лондонско дерби Пелегрини има и кардрови проблеми, като няма да може да разчита на Фабиански и Лансини, а под въпрос са Снодграс, Уилшър и Антонио.

Резултат с изображение за west ham

И двата отбора са в много лоша форма, но не трябва да забравяме, че това е дерби. В този мач може да се случи всичко, но ние ще вземем предвид няколко основни фактора. И двата отобра имат много проблеми в отбрана и допуксат голове много често. И за двата тима мача е с огоромно значение и очакваме да видим един много нервен сблъсък, което е предпоставка и за картони. Създадохме един билдър който според нас има добра стойност и шанс да се реализира.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Билдър: И двата отобра да отбележат гол. Над 2 гола в мача общо и над 2 картона в мача общо @ 1,90
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!