skip to Main Content

Футболна прогноза: Аякс – Валенсия (12/10/2019) ( Губещ )

Събитие:

Аякс - Валенсия

Начало от:

12/10/2019 - 22:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от груповата фаза на Шампионска Лига

Ситуацията в тази група е доста интересна. Аякс е лидер с 10 точки, но при една загуба в днешния мач отобра от Амстердам най- верояно ще отпадне, тъй като почти сигурно Челси ще победи Лил. Всичко това обаче е само на теория, тъй като Аякс е в изключително силна форма и постига страхотни резултати. Отбора воден от Ерик тен Хаг допусна изненадваща загуба от Вилем II, но тя  бе едва втора за тима от началото на сеозн, и то във всички турнири. Холандския гранд загуби само 3 от последните си 29 амча в Шампионска Лига и това е красноречиво за класата на този отбор. Много добра новина за наставника е, че в състава се завръщат Дейли Блинд и Джоел Фелтман, но под въпрос остават Нерес и Промес. На Аякс ще бъде достатъчно и равенство, но така рискува при една очаквана победа за Челси да остане на второто място в групата.

Резултат с изображение за ajax

За Валенсия всичко друго освен победа, би означавало отпадане от турнира. “Прилепите” загубиха само веднъж в последните си 8 мача, но защитата допуска доста поапдения в мрежата си, а срещу съперник акто Аякс това може да бъде фатално. Голям проблем за треньора Селадес е дългия списък на играчи в лазарета. Поради контузии аут за този мач са Пичини, Гедеш, Лий Канг, Мангала, Черишев, Силесен и наказания Гарай. Това ще нарпави окомплектоването на боеспособен състав за това гостуване доста трудно.

Резултат с изображение за valencia vs ajax

Валенсия е опитен отбор що се отнася до мачове от евротурнирите, но не виждаме как ще успеят да изненадат силния отбор на Аякс. Припомняме, че мача на испанска територия помежду им завърши 0:3 в полза за Аякс. Просто в момента холандския гранд притежава по- висока класа от своя съперник във всяка зона на терена и смятаме, че това ще си проличи.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза:

Билдър: Победа за Аякс и над 1 гол в мача за двата отбора общо @ 1,80
Back To Top