skip to Main Content

Футболна прогноза: Комбо от Шампионска Лига (12/11/2019) ( Спечелен )

Събитие:

Комбо от Шампионска Лига

Начало от:

12/11/2019

Анализ на прогнозата

Сподели:
Достъп ограничен само за абонаменти

⭐⭐⭐⭐⭐

Целим се да доставим високо качествено съдържание. За тази цел една част от нашите услуги са платени. За да прочетете тази статия, вие трябва да имате валиден абонамент. Проверете нашите планове за повече информация. Гарантираме, че ще останете доволни от обслужването и съдържанието.

Пускане на видеото

Комбинирана футболна прогноза от груповата фаза на Шампионска Лига

Шахтьор Донецк – Аталанта | 19:55>

Към момента Шахтьор се намира на втора позиция в групата, но за да си осигури участие в елиминационната фаза на турнира ще трябва да победи Аталанта. Техния конкурент Динамо Загреб ще домакинства на вече класиралия се отобр на Манчестър Сити, и няма да е изненада ако постигне успех. “Миньорите” са в много силна фомра и единствената им загуба до тук през сезона бе именно в домакинството на Манчестър Сити. Отбора постигна победа като гост на Аталанта и равенство срещу “гражданите” на “Етихад”. Наставникът на Шахтьор има някои кадрови пробеми, като за този мач няма да може да разчита на Тотовитски, Пикалионок, Малишев и един от най- добрите играчи на отобра Марлос.

Резултат с изображение за shakhtar donetsk vs manchester city

Аталанта не е отобра за подценяване но смятаме, че ставките за домакините са прекалено добри. Ще се подсигурим като изберем залог домакините да спечелят поне едно от полувремената.

Прогноза: Шахтьор да спечели някое полувреме @ 1,72

 

Динамо Загреб – Манчестър Сити | 19:55

Странно или не Динамо все още има шанс да се класира за елиминационната фаза на пролет. Дори ако отобра от Загреб не бе допуснал някои детински грешки в мачовете си, можеше вече официално да е в следващата фаза на турнира. Сега обаче Динамо ще се надява вече класиралият се отобр на Манчестър Сити да не си дава мнго зор срещу тях, и да бъде постигната една победа. Дори това да се случи обаче ще е нужно и Шахтьор да не победи Аталандта у дома. Да, теориите и различните сценарии не са малко, но е съвсем реално Динамо да сепчели поне нещо от това домакинство. Проблемите за Пеп Гуардиола и неговия отобра са доста. Манчестър Сити ще влезне в този мач след една много неприятна домакинска загуба в дербито на Манчестър, и сега морала и физическите сили на отобра може да са на минимум.

Резултат с изображение за dinamo zagreb

Въпреки по- високата калса в състава на Манчестър Сити, ние ще вземем предвид проблемите в техния състав, както и по- голямта мотивация на домакините от Динамо.

Прогноза: Двоен шанс ( Победа за Динамо или равен ) @ 2,20

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

 

Присъедини се към smartball.eu, за да видиш нашата крайна прогноза за този мач.
Back To Top