skip to Main Content

Футболна прогноза: Айнтрахт Франкфурт – Витория Гимараиш (12/12/2019) ( Губещ )

Събитие:

Айнтрахт Франкфурт - Витория Гимараиш

Начало от:

12/12/2019 - 19:55

Анализ на прогнозата

Сподели:
Достъп ограничен само за абонаменти

⭐⭐⭐⭐⭐

Целим се да доставим високо качествено съдържание. За тази цел една част от нашите услуги са платени. За да прочетете тази статия, вие трябва да имате валиден абонамент. Проверете нашите планове за повече информация. Гарантираме, че ще останете доволни от обслужването и съдържанието.

Пускане на видеото

Футболна прогноза от груповата фаза на Лига Европа

Айнтрахт постигна една изключително важна победа като гост на Арсенал в миналия кръг на надпреварата, и сега гледа смело към елиминационната фаза. За целта обаче е нужно днес да победи в домакинския си мач срещу последния в групата Витория Гимараиш. Айнтрахт играе доста колебливо в немската първа Бундеслига, и очакванията са да хвърли много сили за добро представяне в Лига Европа. Без съмнение Адолф Хютер ще излезне с най- доброто с което разполага, и ще търси яросто победата.

Резултат с изображение за eintracht frankfurt

Витория Гимараиш се превърна в тотален аутсайдер в тази група, като до тук в актива си има едва две равенства. Португалците нямат абсолютно никакъв шанс за участие в турнира и на порелет, и реално могат само да “спънат” тима на Айнтрахт. Едва ли обаче отбора ще се хвърли на 100% в един безмислен за тях мач, след като в Португалската лига са на 5-та позиция, съвсем близо до топ 4 което е и целта на отбора.

blank

Тук ще видим два отобра с коренно различна мотивация за този мач. Домакините са с по- висока класа и по- голяма мотивация. Очакваме португалският им опонент да изиграе мача почти протоколно, и да съхрани сили за битките в португалската лига.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Присъедини се към smartball.eu, за да видиш нашата крайна прогноза за този мач.
Back To Top