skip to Main Content

Футболна прогноза: Бърнли – Нюкасъл (12/14/2019) ( Спечелен )

Събитие:

Бърнли - Нюкасъл

Начало от:

12/14/2019 - 17:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от английската Висша Лига

Бърнли е в серия от 3 тежки загуби в които допусна цели 11 гола. Това е доста нетипично за иначе стабилния тим воден от Шон Дайш. Някои може да казат, че това донякъде е нормално след като 2 от тези загуби дойдоха срещу Манчесър Сити и Тотнъм, но не е нормално в тези 2 мача да ти отбележат 9 гола. В крайна сметка сме свикнали Бърнли да играе по- добре и да печели повечето си точки срещу тимове от долната част на класирането. Единствения на който Дайш със сигурност няма да може да разчита е Гудмундсон, а под въпрос са Тейлър, Бардсли, Барнс, Лонг и Уестууд.

Резултат с изображение за burnley

Отборът на Нюкасъл е на другия полюс, и допусна само една загуба в последните си 6 мача. “Свраките” вече са с актив от 22 точки и заемат 11-то място в таблицата. Въпреки добрите резултати обаче се вижда голяма несигурност в отбранителния вал на отбора. Нюкасъл запази суха мрежа само веднъж в последните си 8 мача. Възможно е да видим проблемите в защита за Нюласъл и в тази среща, ако Бърнли заложи на дълги топки и директен футбол. Просто липсата на Ласелс няма как да бъде компенсирана и това е явно. Аут за този мач са Ричи, Сент- Максимен и Ласелс, а под въпрос са Йедлин, Кларк и Алмирон.

Резултат с изображение за newcastle united

Повечето анализатори смятат, че Бърнли ще изелзне от кризата и ще спечели този мач. Като видим проблемите в състава на “Свраките” тези твърдения изглеждат логични но смятаме, че все пак Нюкасъл има сили да се разпише.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Нюкасъл да вкара гол преди 74:00 мин. @ 1,83
Back To Top