skip to Main Content

Футболна прогноза: Хетафе – Реал Валядолид (12/15/2019) ( Спечелен )

Събитие:

Хетафе - Реал Валядолид

Начало от:

12/15/2019 - 13:00

Анализ на прогнозата

Сподели:
Достъп ограничен само за абонаменти

⭐⭐⭐⭐⭐

Целим се да доставим високо качествено съдържание. За тази цел една част от нашите услуги са платени. За да прочетете тази статия, вие трябва да имате валиден абонамент. Проверете нашите планове за повече информация. Гарантираме, че ще останете доволни от обслужването и съдържанието.

Пускане на видеото

Футболна прогноза от испанската Ла Лига

Отбора от Мадридското предградие е в невероятна форма и не познава вкуса на загубата от почти два месеца. Хетафе лети високо, и спечели 4 от последните си 6 мача в Ла Лига. Това изкачи отбора до 7-мо място в класирането и сега целта е попадане в зона европа. Отбора запази суха мрежа в 5 от последните си 7 домакинства което е отлично постижение, като Хетафе е непобеден в 12 от последните си 13 домакинства. Също така тима не е губил от този съперник в последнитеи си 7 мача. Друго положително за натавника е завръщането в състава на дясното крило Джейсън, който изтърпяваше наказание. Единствения на който няма да може да се разчита е Маркел Бергара.

Резултат с изображение за getafe

Гостите от Валядолид победиха само веднъж в последните си 7 двубоя и логично се сринаха до 15-то място в таблицата. В последните два кръга отбора записа нулеви ремита със отборите на Селта и Реал Сосиедад. Като цяло мачовете на отобра са едни от най- нискорезултатните в лигата. Играчите на Серхио Гонсалес не са се разписвали в поселдите си 4 мача, което говори достатъчно за формата на отбора. Двубоя за гостите пропускат Плаца и Санчез, а под въпрос е Начо.

Резултат с изображение за real valladolid

Не очакваме голово шоу или наи- зрелищния мач. По- скоро бихме прогнозирали една нискорезултатна победа за домакините.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Присъедини се към smartball.eu, за да видиш нашата крайна прогноза за този мач.
Back To Top