skip to Main Content

Футболна прогноза: Лион – Рен (12/15/2019) ( Спечелен )

Събитие:

Лион - Рен 18:00

Начало от:

12/15/2019 -

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от френската Лига 1

Лион загуби само два пъти за последните почти два месеца, и тези поражения дойдоха срещу Марсилия и Лил. “Хлапетата” започват да играят все по- добре, и вече са на 4 точки от топ 4. В последния кръг Лион показа самочувстие и разби отобра на Ним 4:0. Отбора отново стига лесно до голови положения, а нападателите изглеждат по- ефективни. Изглежда, че един от най- важните играчи за отобра Мемфис Депай също започва да намира най- добрата си форма. След изтърпяно наказание за този мач в състава ще се завърне и левият бек Марсал. За този двубой Руди Гарсия няма да може да разчита на Лео Дюбоа и Коне.

Резултат с изображение за olympique lyon

Представянето на Рен до тук през сезона е отлично. След като спечели 5 от последните си 6 двубоя, отбора вече има 27 точки и се намира на 6-то място в таблицата. Прави впечатление, че нападателите на Рен са изключително ефективни пред гола, и отбора често печели мачовете си с по един гол разлика. Един от проблемите обаче е неспособността на състава да остава концентриран през целия период на своите мачове, и често след като поведе в резултата допуска изравняване. Очаква се в състава за този мач да се завърнат Муса и Бурижо. Аут за това гостуване остават Йохансон и Желин, а под въпрос е Хонас Мартин.

Резултат с изображение за rennais fc

Несъмнено в неделния следобед ни очаква един вълуващ двубой на “Стад дьо Люмиер”. И двата отбора са в отлична форма и ще търсят победата. Забелязваме обаче, че гостите от Рен са силно подценени от букмейкърите. Смятаме, че намерихме пазар който е с отлична стойност, и ще го споделим с вас.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Рен да отбележи гол преди 73 мин. @ 1,83
Back To Top