skip to Main Content

Футболна прогноза: Милан – Сасуоло (12/15/2019) ( Спечелен )

Събитие:

Милан - Сасуоло

Начало от:

12/15/2019

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футоблна прогноза от италиянската Серия А

Дори след смятаната на Марко Джампаоли, Милан си остава изключително посредствен отбор. Новоназначения Стефано Пиоли също не успява да подобри представянето на отобра, но ако погледнем по- внимателно с какви футболисти разполага ще ни стане ясно, че това е съвсем нормално. Просто 90% от играчите на Милан изобщо не отговарят на реномето и успехите на клуба. Милан играе доста безидейно, на моменти дори скучно и постига победите си адски трудно. Все пак отобра няма загуба от три кръга насам, като в последните два победи Парма и Болоня. Пиоли няма кой знае какви проблени с контузени играчи и ще може да разчита на всичко най- добро за това домакинство.

Резултат с изображение за ac milan

Иначе симпатичния и добре играещ отбора на Сасуоло, успя да постигне само една победа в последните си 6 шампионатни двубоя. Да, две от загубите бяха срещу Лацио и Ювентус, но дори в другите двубои отбора разочарова. В последния кръг Сасуоло допусна да бъде изравнен от Каляри  по един доста наивен начин в последната минута на мача, и това със сигурност не се е харесало на Роберто де Зерби. Двубоя за гостуващия отбор ще пропусант Консили, Рожерио и Влад Кирикеш.

Свързано изображение

Очакваме играчите на Милан да постигнат една доста трудна и минимална победа. под ръководството на Пиоли отобра е много скучен и неприятен за гледане но поне показа, че умее да печели точки.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза:

Билдър: Победа за Милан и под 5 гола в мача общо @ 2,05
Back To Top