skip to Main Content

Футболна прогноза: Кристъл Палас – Брайтън (12/16/2019) ( Губещ )

Събитие:

Кристъл Палас - Брайтън

Начало от:

12/16/2019 - 21:45

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от английскта Висша Лига

Изглежда, че след лошата серия, сега отборът на Кристъл Палас е окрилен и печели точки с голяма увереност. От последните си 3 мача, Палас спечели 7 точки и не допусна нито един гол в мрежата си. Може би имайки предвид играчите с които разполага клубът, съвсем логично дойде времето в което да започнат да се печелят и точки. Този състав несъмнено има голям потенциал, но през този сезон наблюдаваме как няколко отобра с отлични футболисти не успяват да печелят точки, и се намират на незавидни позиции в класирането. В последните мачове виждаме как голямата звезда в състава Заха, започна отново да играе за отбора и забрави за личните си интереси и проваления му трансфер през лятото. Отбора изглежда сплотен и подготвен да печели нови точки в актива си.

Резултат с изображение за crystal palace fc

От своя страна гостите от Брайтън също изиграха два много сносни двубоя. В първия победиха като гости на Арсенал с 2:1, а във втория завършиха наравно 2:2 с намиращия се в отлична форма отбор на Уулвърхямптън. В Брайтън не разпоалгат с толкова много индивидуална класа, но колектиа който успя да изгради Потър е на изключително високо ниво. Брайтън има 5 загуби при гостувания до тук през сезона, но 4 от тях бяха срещу отобри от топ 6. Един от минусите в състава е незадоволителанта ефективност на нападателит пред гола, и ако това се подобри със сигурност ще видим “чайките” по- напред в класирането.

Резултат с изображение за brighton fc

И двата отобра се намират в отлична форма, но ние ще дадем леко предимство на домакитните. Няма да се ангажираме с краен победител но смятаме, че Палас ще сепчели поне едно от полувремената.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:

Нашата прогноза:

Кристъл Палас да спечели някое от полувремената @ 1,83
Back To Top