skip to Main Content

Футболна прогноза: Аугсбург – Фортуна Дюселдорф (12/17/2019) ( Спечелен )

Събитие:

Аугсбург - Фортуна Дюселдорф

Начало от:

12/17/2019 - 21:30

Анализ на прогнозата

Сподели:
Достъп ограничен само за абонаменти

⭐⭐⭐⭐⭐

Целим се да доставим високо качествено съдържание. За тази цел една част от нашите услуги са платени. За да прочетете тази статия, вие трябва да имате валиден абонамент. Проверете нашите планове за повече информация. Гарантираме, че ще останете доволни от обслужването и съдържанието.

Пускане на видеото

Футболна прогноза от германската първа Бундеслига

След слабия старт, в момента тима на Аугсбург има само една загуба в последните си 6 двубоя, като в тях успя да постигне и 4 победи. Това го прави и един от тимовете в най- добра форма в Германия. Мартин Шмид несъмнено успя да намери нужния баланс в състава си, и това започва да намира отражение и в точковия актив на тима. Към момента отобра има комфорта да бъде в средата на класирането, което от своя страна позволява на играчите да играят с повече спокойствие и настроение. Нападението на отобра работи отлично и изглежда, че когато отбраната се представя на ниво, точките се печелят лесно. Аут за този мач са Финбогасон, Гьотце, Грецо и Фрамбергер, а под въпрос е Сухи.

Резултат с изображение за augsburg fc

Гостите от Дюселдорф са на другия полюс и спечелиха само един от последните си 6 мача. Отбора на Фортуна е отбелязал едва 16 попадения, като е допуснал цели 32 и съвсем логично се намира в подножието на класирането. Дори ако изключим тази суха статистика и погледнем чисто игровия облик на отобра ще забележим ,че едва ли ще има сили да се бори за друго, освен за своето оцеляване. Виждат се много редки положителни проблясъци и то само в домакинствата на отбора. За този мач Функел няма да може да разчита на Щьогер, Султнер и наказания Бодзек, а под въпрос е Караман.

Резултат с изображение за fortuna dusseldorf

Смятаме, че в този мач от предпоследния кръг на първия полусезон ще видим домакинска доминация, и съответно победа за Аугсбург. Мартин Шмид преживя доста разочарования докато отобра му заиграе както той иска, и се съмняваме да пропусне тази отлична възможност да добави нови три точки в актива на отбора си.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Присъедини се към smartball.eu, за да видиш нашата крайна прогноза за този мач.
Back To Top