Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Борусия Дортмунд – РБ Лайпциг (12/17/2019) ( Спечелен )

Събитие:

Борусия Дортмунд - РБ Лайпциг

Начало от:

12/17/2019 - 21:30

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от немската първа Бундеслига

Изглежда, че Борусия преболедува унизителната загуба от Байерн и сега е в серия от три поренди победи, в които успя да се разпише цели 10 пъти и допусна само едно попадение. Междувременно тима се класира и за елиминационната фаза на Шампионска Лига, след като по драматичен начин успя да се измъкне от „групата на смърта“. Към момента тима на Борусия се намира на 3-та позиция в таблицата, на само 4 точки от лидера Лайпциг. Нападението на „Бе Фау Бе“ по традиция се представя страхонто и демонстрира отлична ефективност пред гола. Атаките по крилата също са сред силните оръжия на „жълто- черните“. За пореден сезон ахилесовата пета на тима е защитата, въпреки двете сухи мрежи в последните мачове. Мача за домакините ще пропуснат Витсел, Хиц, Дилейни и Шмелцер.

Свързано изображение

Всичко положително което изброихме за Борусия, важи с още по- голяма сила за гостите от Лайпциг. След лекия спад на формата през месец октомври, в момента отбора играе страхотно и също се класира за елиминационната фаза на Шампионска Лига. Що се отнася до Бундеслигата, тима е в серия от 5 поренди победи и съвсем заслужено е лидер в класирането. За пореден път ще отбележим, че Юлиан Нагелсман прави чудеса с този състав, и към момента отобра разполага с най- силното нападение, и същевременно най- стабилната защита в цялата лига. Отбора изглежда в отлично настроение, и готов за тази важна битка. За това дерби Нагелсман няма да може да разчита на Орбан и Кампл, а под въпрос е Конате.

Свързано изображение

Без съмнение ни очаква мач между два от най- атрактивните отбори не само в Германия, но и в цяла Европа. Ще видим два изключително офанзивно възпитани състава, и това е предпоставка за едно изключително шоу. Според нас този мач е изключително равностоен, и дори сме леко изненадани от високите ставки за отобра на Лайпциг. Забелязахме, че повечето анализатори и сайтове дават прогнози за гол/гол и над 2,5 гола в мача, но за тези пазари ставките са от сорта на 1,50 или ,160 което спроед нас е убидно малко. Ще се възползваме от отличната стойност на пазараите в полза на гостите и ще прогнозираме, че РБ Лайпциг ще успее да спечели поне едно от полувремената.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

РБ Лайпциг да спечели някое от полувремената @ 1,83
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!