skip to Main Content

Футболна прогноза: Борнемут – Арсенал (12/26/2019) ( Спечелен )

Събитие:

Борнемут - Арсенал

Начало от:

21/26/2019 - 17:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от Английската Висша Лига

Борнемут успя да спечели едва един от последните си 6 двубоя, и загуби всички останали. Е да, победата бе срещу Челси, но това едва ли топли особено ръководството. По- рано през сезона “черешките” показаха, че имат много по- голям потенциал и умеят да печелят точки. Играчите на Еди Хау са и в серия от 3 поредни домакински загуби, и навярно ще излезнат много мотивирани на Боксинг дей. Ако Борнемут покаже стабилност в защита и успее да се възползва добре от своите контраатаки и статични положения сме сигурни, че мачът може да се првърне в кошмар за Арсенал. Проблем може да се окаже безкрайният списък с играчи които ще пропуснат тази среща. В него са имената на Гроенвелд, Брукс, Даниелс, Аке, Кели, Куук, Смит, Уилсън и наказани Диего Рико.

Резултат с изображение за bournemouth fc

Гостуващият Арсенал също се нмира в тежка ситуация, но поне вече има нов мениджър. Вече официално на “кормилото” е бившият капитан на отбора Микел Артета, и сега всички погледи ще са вперени в него. Той обаче ще има тежката здача да изкара отобра от калта в която е нагазил доста надълбоко. Арсенал спечели веднъж за почти 2 месеца, и съвсем логично се намира в средата на класирането. Ако трябва да бъдем максимално обективни, то неминуемо ще отбележим, че за Арсенал попадане в топ 4 за този сезон ще бъде просто невъзможно. Борбата ще бъде по- скоро за местата даващи право на участие в Лига Европа, но и това няма да бъде никак лека задача. Дупките в защитата на Арсенал се виждат много силно изразено във всеки един двубои на тима. Да, през последните години сме свиканли това да бъде “ахилесовата” пета на “топчиите”, но това което се случва през този сезон е просто катастрофално. Все пак изглежда, че атаката на отбора леко се посъбуди и очакваме проблеми за Борнемут. Мача за гостите ще пропуснат Холдинг, Колашинац, Тиърни и наказания Чеймбърз, а под въпрос са Себайос, Бейерин и Йозил.

Резултат с изображение за arsenal fc

Имайки предвид формата и на двата отобра, това прави тази среща наистина трудна за прогнозиране що се отнася до крайния победител. Все пак букмейкърите ни предоставят и пазари които имат стойност, като ние се спряхме на голов болдър.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Билдър: Гол/гол и над 2 гола в мача общо @ 1,80
Back To Top