skip to Main Content

Баскетболна прогноза от НБА: ФИН Сънс – Голден Стейт Уориърс (12/27/2019) ( Спечелен )

Събитие:

ФИН Сънс - Голден Стейт Уориърс

Начало от:

12/28/2019 - 05:35

Анализ на прогнозата

Сподели:
Достъп ограничен само за абонаменти

⭐⭐⭐⭐⭐

Целим се да доставим високо качествено съдържание. За тази цел една част от нашите услуги са платени. За да прочетете тази статия, вие трябва да имате валиден абонамент. Проверете нашите планове за повече информация. Гарантираме, че ще останете доволни от обслужването и съдържанието.

Пускане на видеото

Баскетболна прогноза от редовния сезон на НБА

Ще си позволим да направим една прогноза за срещата между два от най- слабите отобри в западанта конференция. Отборът на Финикс ще влезне в този мач след загуба от Денвър 113-111. До тук през сеозна статистиката на Финикс е (11-19), и очакваме да се хвърлят в здрава битка тази нощ. Домакините от Сан Франциско (Калифорния) пък са със статистика (8-24), и съвсем логично се намират на последната позиця в таблицата. Голдън Стейнт Уориърс се представят много под очакванията, но в момента отобра е в серия от 3 поредни победи, което подсказва, че играчите започват да се събуждат.

Резултат с изображение за golden state warriors vs phoenix suns

Гостите от Финикс Сънс пък са отбора в най- лоша серия ( 7 поренди загуби ), което определено си е изненада. При загубата на Финикс от Нъгетс пореден силен мач на прави Рики Рубио който записа 21 точки, и съответно 9 успешни от общо 12 стрелби, като се отчете и със 7 борби и 9 асистенции. Успеха на Сънс от зоната за 2 точки бе 48%. а от тройакта 35%, което не е никак добър показател.

При победата над Ракетите, за ГС Уориърс силен мач нарпави Деймиън Лий които се отчете с 22 точки, като бе точен при всичките си 10 истрела от фаул зоната и постигна 15 борби. С дабъл- дабъл се отчете и Драймон Грийн който завърши срещата с 20 точки.

Резултат с изображение за golden state warriors vs phoenix suns

Нашата прогноза се базира основно на моментната форма на двата отбора. Ясне е, че все някога губещата серия на Финикс ще свърши но смятаме, че това трудно ще се случи в Сан Франциско.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:

Присъедини се към smartball.eu, за да видиш нашата крайна прогноза за този мач.
Back To Top