Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Лече – Удинезе (01/06/2020)

Събитие:

Лече - Удинезе

Начало от:

01/06/2020 -

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от италиянската Серия А

Лече сепчели само един от поселдните си 6 вубоя в Серия А и вече е на само една точка от опасната зона. В послендият си мач за 2019-та година „Вълците“ загубиха по доста драматичен начин двубоя си срещу Болоня с 3:2. Лече е и сред най- слабите домакини в лигата, след като все още няма победа на своя „Виа дел Маре“ от началото на сезона. Нападението на тима не е сред най- силните, но все пак стига до попадения. Основния проблем пред Фабио Ливерани е трагичната защита. Поради контузия този мач ще пропусне Мекариело, а наказание ще изтърпи Калдерони.

Резултат с изображение за lecce vs udinese

Статистиката на Удинезе от последните 6 мача е абсолютно същата като тази на Лече (1 победа, 2 равенства и 3 загуби). Все пак победата беше извоювана в последния мач на тима за 2019-та и то срещу Каляри. Отбора воден от Игор Тудор е с 3 точки повече от свояв съперник, но се намира на само една позиция над него в класирането. Най- големия проблем за „Зебрите“ е слабата игра на нападателите и малкия брой отбелязани голове (13). Удинезе е и сред най- слабите гости в лигата с една единствена победа далеч от дома. Извън групата за това гостуване остава само Самир.

Резултат с изображение за lecce vs udinese

Според повечето анализи победата клони повече в посока Лече, но това си остава доста рисково. Това се дължи най- вече на слабата игра в защита на домакините. Лазаня се завръща в състава на гостите, и това драстично увеличава шансовете им да се разпишат. Това ще е един интересн сблъсък между един от най- слабите домакини, и един от най- слабите гости в Серия А.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Билдър: Гол/гол и под 6 гола в мача общо @ 1,83
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!