Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Кристъл Палас – Арсенал (01/11/2020)

Събитие:

Кристъл Палас - Арсенал

Начало от:

01/11/2020 - 14:30

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от английската Висша Лига

Кристъл Палас има само една загуба в последните си 6 двубоя в лигата, но постигнаха и само една победа. В останалите 4 равенства се очакваше Палас да постигне поне още 2 победи, но това така и не се случи. „Орлите“ могат много да съжаляват за тези пропусанти шансове, тъй като намиращия се на 4-то място отбор Челси е само с актив от 36 точки, и дистанцията от тези 8 точки разлика сега можеше да е само 4. Палас вече отпадна от ФА Къп и сега ще се концентрира изцяло върху доброто си представяне във Висшата Лига. Основният проблем с който ще трябва да се справи Рой Ходжсън преди този мач е големия брой контузени. Извън групата за този мач ще останат Сако, Уард, Шлуп, Дан, Таунзенд и наказаия Миливоевич. Под въпрос са Бентеке, Майер, Камараса и ван Анхолт.

Резултат с изображение за „crystal palace fc“"

След изключително слабия първи сезон за Арсенал, сега отбора стартира 2020-та година с две поредни победи. „Артилеристите“ направиха най- силния си мач от началото на сезона и победиха Манчестър Юнайтед с 2:0, а след това отстраниха от ФА Къп борещият се за завръщане в английския елит Лийдс. Този мач не бе никак лесен, но младите играчи на Арсенал показаха характер и се пребориха за минимална победа. Изглежда, че Микел Артета може да се окаже правилния избор на ръководството, след като за краткото време в което той е начело на отбора, играчите и начина на игра изглеждат изцяло преобразени. Арсенал отново играе с настроение и започна да създава положение след положение пред противниковите вратари. Изглежда обаче, че ще отнеме повече време да се изчистят многото грешки в отбрана, и това се видя във въпросния мач срещу Лийдс. За това гостуване Артета няма да може да разчина на Чеймбърс и Тиърни, а под въпрос е Бейерин.

Резултат с изображение за „arsenal“"

След победата над Манчестър Юнайтед мнозина побързаха да поставят Арсенал като фаворит преди този мач, но според нас все още е рано за това. По традиция Палас е много труден съперник за „топчиите“ и смятаме, че играчите на Артета ги чака едно много тежко гостуване.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Над 2,5 гола в мача @ 1,80
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!