skip to Main Content

Баскетболна прогноза от НБА: Мемфис Гризлис – Хюстън Рокетс (01/15/2020)

Събитие:

Мемфис Гризлис - Хюстън Рокетс

Начало от:

01/15/2020 - 03:05

Анализ на прогнозата

Сподели:
Достъп ограничен само за абонаменти

⭐⭐⭐⭐⭐

Целим се да доставим високо качествено съдържание. За тази цел една част от нашите услуги са платени. За да прочетете тази статия, вие трябва да имате валиден абонамент. Проверете нашите планове за повече информация. Гарантираме, че ще останете доволни от обслужването и съдържанието.

Пускане на видеото

Баскетболна прогноза от редовния сезон в НБА

Отборът на Хюстън Рокетс ще пътува до “ФедЕксФорум” арена за двубоя срещу Мемфис Гризлис. До тук през сезона “ракетите” са с актив 26-12, като в последния мач постигнаха победа над Минесота Тимбъруувс ( 139-109 ). С тази статистика отбора от Хюстън заема 4-то място във временното класиране на на Западната конферениця. При победата над Тимбъруувс, отново с играта си се отличи Джеймс Хардън който завърши срещата с 32 точки в актива си. Успевамостта на “ракетите” при стреалбата бе 52%, а тази от “тройката” 40%. Цялостната форма на отобра е доста добра, и очакваме пореден силен двубой за Хардън и компания.

Резултат с изображение за „houston rockets“"

Домакините от Мемфис са са в серия от 5 поредни победи, и несъмнено са един от отборите в най- добра форма заедно с Лейкърс и Юта Джаз. В послендият си мач Гризлис постигнаха победа над закъсалия отбор на Голдън Стейт, като с играта си се отличи Йонас Валансиунас който завърши срещата с 31 точки и 19 борби. Успеваемостта на отобра при стрелабате беше 45%, а от зоната за три точки 31%. Все пак трябва да се отбележи, че тази победна серия се дължи до голяма степен и на благоприятната програма на отбора.

Резултат с изображение за „memphis grizzlies“"

Това несъмнено ще бъде един от най- интереснита мачове в този кръг от западанта конференция на НБА. Това го прави и сред най- трудните за прогнозиране, но все пак смятаме, че “ракетите” ще измъкнат тази среща.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Присъедини се към smartball.eu, за да видиш нашата крайна прогноза за този мач.
Back To Top