skip to Main Content

Футболна прогноза: Арсенал – Шефилд Юнайтед (01/18/2020)

Събитие:

Арсенал - Шефилд Юнайтед

Начало от:

01/18/2020 - 17:00

Анализ на прогнозата

Сподели:
Достъп ограничен само за абонаменти

⭐⭐⭐⭐⭐

Целим се да доставим високо качествено съдържание. За тази цел една част от нашите услуги са платени. За да прочетете тази статия, вие трябва да имате валиден абонамент. Проверете нашите планове за повече информация. Гарантираме, че ще останете доволни от обслужването и съдържанието.

Пускане на видеото

Футболна прогноза от английската Висша Лига

Каквото и да кажем за Арсенал може да се окаже без покритие. След идването на Микел Артета и страхотната победа над Манчестър Юнайтед изглеждаше сякаш отобра е преобразен. След това обаче дойде двубоя с Крисъл Палас и играчите отново разочароваха. Изобщо може да се каже, че това е най- непостоянния и труден за анализиране състав в Англия. Дори ако погледнем само домакинствата на “артилеристите” ще забележим същата тази колебливост. Редуване на победи и загуби, както и липса на игрови облик са сред нещата които описват цялостното представяне на Арсенал до тук през сезона. За този двубой Артета няма да може да разчина на Чеймбърс, Тиърни, Торейра и наказания ОбемаянРезултат с изображение за „arsenal“"

Въпреки лекия спад във формата на Шефилд, отобра продължава да печели точки и все още се намира на 6-то място в таблицата. Цялостното представяне на отобра е повече от задоволително за новак, а най- впечатляваща е отличната защита на тима. Преди седмица Шефилд записа чиста победа с 1:0 над Уест Хям, като за пореден път показа отлична тактическа дисциплина и себераздаване. Отборът е и сред най- стабилните гости в лигата, като за 11 двубоя извън “Брамал Лейн” има само 2 загуби. За това гостуване Крис Уайлдър няма почти никави кадрови проблеми и ще може да разчита на най- доброто с което разполага.

Резултат с изображение за „sheffield united“"

В този мач наистина може да се случи всичко. Смятаме обаче, че Арсенал ще се опита да подходи по- внимателно от обичайното. Ако Шефилд спази традицията и покаже стабилна игра в защита, мачът може да стане доста сложен за Арсенал.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Присъедини се към smartball.eu, за да видиш нашата крайна прогноза за този мач.
Back To Top