skip to Main Content

Футболна прогноза: Аугсбург – Борусия Дортмунд (01/18/2020)

Събитие:

Аугсбург - Борусия Дортмунд

Начало от:

01/18/2020 - 16:30

Анализ на прогнозата

Сподели:
Достъп ограничен само за абонаменти

⭐⭐⭐⭐⭐

Целим се да доставим високо качествено съдържание. За тази цел една част от нашите услуги са платени. За да прочетете тази статия, вие трябва да имате валиден абонамент. Проверете нашите планове за повече информация. Гарантираме, че ще останете доволни от обслужването и съдържанието.

Пускане на видеото

Футболна прогноза от немската първа Бундеслига

Аугсбург определено се засили много сериозно през последните 2 месеца, и за това говорят 4-те победи от послендите 6 мача на отобра. Това несъмннео е един от отборите в най- добра форма в Бундеслигата, и загубата в последния кръг от Лайпциг с 3:1 едва ли ще стресне амбицирания до краен предел Мартин Шмид. Домакинската форма на Аугсбург също е на много прилично ниво, като за 8 мача на “ВВК Арена” отбора има 4 победи, 2 равенства и 2 загуби. Аут за този мач са Финбогасон и Фрамбергер, а под въпрос е Кордова.

Резултат с изображение за „augsburg fc“"

В последно време Борусия Дортмунд показа известни колебания, и след загубата от хофенхайм в последния кръг вече се намира на 5-та позиция в таблицата. Дистанцията до първия Лайпциг е 7 точки, но имайки предвид силната форма на “биковете”, Марко Ройс и компания не трябва да губят повече точки. Проблема е, че сега предстои гостуване на тим който е в отлична форма, а представянето на Борусия извън “Сигнал Идуна Парк” е колебливо. Положително за Люсиен Фавр е, че няма кадрови проблеми и ще може да разчита на всичките си играчи.

Резултат с изображение за „borussia dortmund“"

Ясно е, че това е рисков мач що се отнася до прогнозиране на краен победител. Да, Борусия е фаворит но формата на Аугсбург не е за подценяване. Избрахме за вас билдър който определено си струва.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Присъедини се към smartball.eu, за да видиш нашата крайна прогноза за този мач.
Back To Top