skip to Main Content

Футболна прогноза: Бреша – Милан (01/24/2020)

Събитие:

Бреша - Милан

Начало от:

01/24/2020 - 21:45

Анализ на прогнозата

Сподели:
Достъп ограничен само за абонаменти

⭐⭐⭐⭐⭐

Целим се да доставим високо качествено съдържание. За тази цел една част от нашите услуги са платени. За да прочетете тази статия, вие трябва да имате валиден абонамент. Проверете нашите планове за повече информация. Гарантираме, че ще останете доволни от обслужването и съдържанието.

Пускане на видеото

Футболна прогноза от италиянската Серия А

Пропадането за Бреша продължава и отбора няма победа от 5 мача насам. За 20 кръга тима спечели скромните 15 точки и съвсем заслужено е в зоната на изпадащите. В последния кръг отбора все пак показа характер и спечли точка срещу силния отбор на Каляри. В този мач Бреша показа, че има потенциал да печели точки, но основния проблем е безобранзата домакинска форма на отбора. За 10 мача на “Марио Ригамонти” отобра има едва една победа и цели 7 загуби. За този мач проблем пред Еухенио Корини ще бъде и липсата на Марио Балотели.

Резултат с изображение за „brescia fc“"

След победата над Каляри с 0:2, Милан постигна победа и в последния кръг. Тя дойде при домакинството на Удинезе и то след много усилия от страна на “росонерите”. Изглежда, че Златан Ибрахимович наистина оказва огромно влияниие върху цялостния облик на отбора, но няма какво да селъжем, Милан все още си е на посредствено ниво спрямо неговото величие. Учудващо или не Милан е сред силните гости в Серия А със своите 5 победи извън “Сан Сиро”. Извън групата поради контузии продължават да бъдат Дуарте, Биглиа и Калабрия.

Резултат с изображение за „milan ac“"

Повечето анализатори залагат на победа за Милан, но смятаме, че намерихме по стойностен пазар.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Присъедини се към smartball.eu, за да видиш нашата крайна прогноза за този мач.
Back To Top