Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Валенсия – Барселона (01/25/2020)

Събитие:

Валенсия - Барселона

Начало от:

01/25/2020 - 17:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от испанската Ла Лига

Валенсия допусна една доста тежка загуба с 1:4 при достуването си на Майорка, и така развали дългата серия без поражение. В момента „прилепите“ са на 7-ма позция и на само 4 точки от чттвъртия Севиля. Очертава се борбата за топ 4 през този сезон да е много жестока, и валенсиянци нямат право да се отпускат. Валенсия е сред най- силните домакини до тук през созна, като отобра все още не познава вкуса на поражението на „Местая“. Като цяло „прилепите“ са отбор който в момента може много да затрудни намиращия се в слаба форма отбор на Барселона. Бързите контраатаки и отличната усепваемост на нападателите са все фактори които вещаят проблеми за „каталунците“. За този мач Алберт Селадес няма да може да разчита на контузените Пичини и Гедеш, както и на наказания Парехо.

Резултат с изображение за „valencia vs barcelona“"

Ситуацията в Барселона не е никак добра. Дори след смяната на Валверде с Кике Сетиен се вижда, че Барса има адски много проблеми в игрово отношение. Вече сме в началото на втория полусезон, а изглежда сякаш отбора тепърва трябва да се напасва и да чисти грешки. Да, отобра е лидер в Ла Лига и се класира за елиминационната фаза на Шампионска Лига, но според нас предстоящата решителна част на сезона ще бъде много тежка за „блаугранас“. Вижда се, че младите все още не са готови да решават мачове, скоро стана ясно, че и Луис Суарес ще отсъства поне до май месец, а на моменти се вижда, че Меси е единствения който знае за какво е на терена и се опитва сам да „влачи“ отобра напред. Това обаче няма как да стане и в определени периоди от мачовете в редиците на Барса цари пълен хаос. Преди няколко дни играчите на Кике Сетиен се псасиха като по чудо от огромен провал срещу третодивизионния Ибиса в мач от турнира за Купата на Испания. Форамта на Пике е трагична, но това важи за по- голямата част от защитниците. Вижда се, че и Жорди Алба не е на ниво след контузията. Състоянието на някои от халфовете също е притеснително. Аут за това гостуване са Дембеле и Суарес, а под въпрос е Нето.

Резултат с изображение за „valencia vs barcelona“"

Смятаме, че Валенсия са силно подценени в този мач. Ставките които ни предлагат „букитата“ определено са нереални. Към момента този мач е 50 на 50, а Барселона съвсем изкуствено се фаворизира много. За нас няма съмнение, че това е мач с огромна стойност при пазарите за домакински успех, и просто няма как да не се възползваме. Едва ли има по- подходящ момент Валенсия да играе за победа срещу именития си съперник.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Победа за Валенися @ 5,00
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!