skip to Main Content

Тенис прогноза от Австралия Оупън: Д. Медведев – А. Попирин (01/25/2020)

Събитие:

Данийл Медведев - Алексей Попирин

Начало от:

01/25/2020 - 11:30

Анализ на прогнозата

Сподели:
Достъп ограничен само за абонаменти

⭐⭐⭐⭐⭐

Целим се да доставим високо качествено съдържание. За тази цел една част от нашите услуги са платени. За да прочетете тази статия, вие трябва да имате валиден абонамент. Проверете нашите планове за повече информация. Гарантираме, че ще останете доволни от обслужването и съдържанието.

Пускане на видеото

Тенис прогноза от Австралия Оупън

Данийл Медведев ще влезне в този мач като фаворит, но според нас руснакът може да има известни проблеми с представителя на домакините. Медведев имаше невероятен сезон през 2019-та, и вече всеки ще трябва да се съобразява с него. Сега всички знаят на какво е способен, и за самия него ще стане по- трудно. Освен това Медведев и Попирин вече се срещнаха на Уимбълдън, като в тази среща първият сет бе спечелен от Попирин, след което Медведев пое контрол над събитията и спечели.

Резултат с изображение за „daniil medvedev“"

Попирин разполага с отличен и много мощен сервис и обича да играе агресивно на мрежата, което може да затрудни руснака. Освен това Попирин ще има и пълната подкрепа на местните фенове, и очакваме дори по- солидно представяне за него отколкото в първата им среща. На този турнир и настилакта е по- подходяща за Попирин който ще се опита да не дава възможност на Медведев да влиза в дълги разигравания.

Резултат с изображение за „alexey popirin“"

Смятаме, че дори Медведев да спеччели както всички очакват, то Попирин няма да се даде без бой и има сили да спечели поне един сет.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Присъедини се към smartball.eu, за да видиш нашата крайна прогноза за този мач.
Back To Top