skip to Main Content

Тенис прогноза: Роджър Федерер – Новак Джокович (01/30/2020)

Събитие:

Федерер - Новак Джокович

Начало от:

01/20/2020 - 10:30

Анализ на прогнозата

Сподели:
Достъп ограничен само за абонаменти

⭐⭐⭐⭐⭐

Целим се да доставим високо качествено съдържание. За тази цел една част от нашите услуги са платени. За да прочетете тази статия, вие трябва да имате валиден абонамент. Проверете нашите планове за повече информация. Гарантираме, че ще останете доволни от обслужването и съдържанието.

Пускане на видеото

Тенис прогноза от полуфиналите на Австралия Оупън

Представянето на Роджър Федерер до тук в турнира е много впечатляващо, но и адски трудно. „Маестрото“ срещна трудности още в мача си срещу Милман, а след това постигна 4 сетов успех над Фучович. Преди няколко дни „швейцареца“ успя да спаси 7 мачбола преди да се наложи над Тенис Сандгрен. Това несъмнено ще остане като един от най- впечатляващите мачове в кариерата на Федерер. Трябва обаче да отбележим, че в този мач Роджър игра с травма, изглеждаше адски уморен, и цялостоното му физическо състояние е под въпрос.

Резултат с изображение за „roger federer“"

Несъмнено Джокович изглежда като фаворит в този мега сблъсък, но до тук в турнира се видя, че и той не е във върхова форма. Все пак сърбина премина доста по лесно по пътят си до срещата с Федерер, като загуби само един сет за петте си срещи. „Джокера“ е стабилен от основната линия, и очакваме да се опита да вкара Федерер в продължителни разигравания за да го измори. В кондиционно отношение Ноле също изглежда по- добре, и ако се стигне до по- продължителен мач това може да окаже своето влияние.

Резултат с изображение за „novak djokovic“"

В исторически план баланса е леко в полза на Джокович ( 26-23 ), и изглежда, че победата в тази среща отново клони в посока Ноле. Федерер със сигурност ще подходи агресивно, но всички знаем колко силно се защитава „джокера“.

Автор: Кирил Иванов

Тук можете да видите още анализ и прогнози:Прогнози

Присъедини се към smartball.eu, за да видиш нашата крайна прогноза за този мач.
Back To Top