skip to Main Content

Футболна прогноза: Дарби Каунти – Стоук Сити (01/31/2020)

Събитие:

Дарби Каунти - Стоук Сити

Начало от:

01/31/2020 - 21:45

Анализ на прогнозата

Сподели:
Достъп ограничен само за абонаменти

⭐⭐⭐⭐⭐

Целим се да доставим високо качествено съдържание. За тази цел една част от нашите услуги са платени. За да прочетете тази статия, вие трябва да имате валиден абонамент. Проверете нашите планове за повече информация. Гарантираме, че ще останете доволни от обслужването и съдържанието.

Пускане на видеото

Футболна прогноза от Чемпиъншип

Дарби бе в отлична форма преди да загуби гостуването си на Лутън в последния кръг. Трябва да отбележим обаче, че дори в този мач отбора игра добре и имаше своите шансове. След силната серия Дарби се отдалечи значително от опасната зона, и сега футболистите могат да играят с по- голямо спокойствие. “Овните” са и сред най- силните домакини в лигата през този сезон, като за 15 двубоя на “Прайд Парк” тима има 8 победи, 5 равентва и само 2 поражения. В предни позиции вече виждаме много агресия и голям брой удари към противниковите врати, което несъмнено е ключа към подобрението на резултатите. Бързите атаки по криалта също са сред силните оръжия в арсенала на Дарби.

Резултат с изображение за „derby county“"

Стоук Сити също се намира в много добра форма и успя да спечели 4 от последните си 6 двубоя в лигата. Към момента отобра има 31 точки и вече не е в опасната зона. Въпреки двете поредни победи извън “Британия Стейдиъм”, Соук си остава сред най- слабите гости в лигата. Смятаме обаче, че във футбола най- важна е моментната форма и било голяма грешка ако някой си позволи да подцени този отбор в момента. В последните мачове видяхме, че нападателите на Стоук са много клинични и показват отлична ефективност пред гола.

Резултат с изображение за „stoke city fc“"

Смятаме, че Дарби има леко предимство, но би било неоправдан риск в този мач да се залага за краен победител. От друга страна ставките за попадения и в двете врати са достатъчно примамливи за да се възползваме.

Автор: Кирил Иванов

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Присъедини се към smartball.eu, за да видиш нашата крайна прогноза за този мач.
Back To Top