Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Нюкасъл – Норич (02/01/2020)

Събитие:

Нюкасъл - Норич

Начало от:

02/01/2020 - 17:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от английската Висша Лига

Изглежда, че след трите поредни поражеия Нюкасъл намери своя ритъм. В последните 3 мача „свраките“ направиха равенство при гостуването на „Вълците“, победиха Челси и направиха реми с Евертън на „Гудисън Парк“. Нюкасъл вече е на 7 точки от опасанта зона и изглежда, че отобра няма да има проблеми с оцеляването си. Преди няколко дни тима подсили своята защита, като привлече Дани Роуз който да заеме мястото на левия бек. Нюкасъл е сред силните домакини в лигата, като в актива си има 5 победи, 4 равеснтва и 3 загуби. Отбора играе много здраво на „Сейнт Джеймсис Парк“ и обикновенно пчелеи двубоите си с много битка в единоборствата. Извън груапта поради контузии остават Лежун, Вилемс, Манкийо, Колдбек, Дъмет, Гейл, Муто, Йонг и Крафт.

Резултат с изображение за „newcastle fc“"

Норич се наложи в домакинството си на Борнемут с 1:0, но след това загуби от Тотнъм и продължава да бъде на последната позиция в таблицата. Като цяло изглежда, че отобра няма да има сили да се спаси и през следващата кампания ще се завърне в Чемпиъншип. „Канарчетата“ са и най- слабият гост в лигата с една единствена победа далеч от дома и едва 6 отбелязани попадения. Да, има отделни епизоди в които отобра изглежда прилично, но цялостно Норич не е конкурентно способен на ниво Висша Лига. С отобора няма да пътуват контузения Клозе и наказания Годфри.

Резултат с изображение за „norwich fc“"

Смятаме, че предлаганите ставки за победа на Нюкасъл са с отлична стойност. Не казваме, че мачът ще бъде лесен, но „свраките“ определено разполагат с повече аргументи за да спечелят трите точки.

Автор: Кирил Иванов

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Победа за Нюкасъл @ 2,25
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!