Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Сампдория – Наполи (02/03/2020)

Събитие:

Сампдория - Наполи

Начало от:

02/03/2020 - 21:45

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от италиянската Серия А

Сампдория продължава да редува силни и слаби мачове и все още не може да се откъсне по- сериозно от опасната зона. „Моряците“ са на 16-та позиция с актив от 20 точки, но и с мач по- малко от конкурентие си в битката за оцеляване. Интересното е, че след като разгромиха Бреша с 5:1, седмица по- късно Самп загуби със същия резултат от Лацио. В последния кръг отобра завърши 0:0 с тима на Сасуоло. Ако иска да подсигури оставането си е елита, Сампдория ще трябва да подобри значително домакинската си форма. Аут за този мач са Барето, Ферари и Депаоли, а под въпрос е Бережински.

Резултат с изображение за „sampdoria“"

След серията от 3 поредни загуби, Наполи постигна един малко изненадващ усепх на Ювентус с 2:1. Като цяло обаче сезона за неаполитанците е меко казано разочароващ. В момента отбора се намира на незавидната 11-та позиция в таблицата, но при евентуален усепх в днешния мач може да се окаже на само 3 точки от 6-тата позиция. Ако погледнем обаче резултатие на Наполи в гостуванията ще забележим, че те не са много убедителни. Като цяло на Гатузо ще му бъде нужно време за да стабилизира представянето на тима, и целта за този сезон ще бъде попадане в топ 6. Поради контизии с отбора няма да пътуват Малкуит, Голам, Кулибали, Максимович, Мертенс, Мерет и Алан.

Резултат с изображение за „napoli fc“"

Въпреки победата на Наполи над Ювентус, очакваме този двубой да бъде сравнително равносотен. Не сме сигурни, че след една стойностна победа може да се говори за трайни излзиане от кризата за отбора на Гатузо.

Автор: Кирил Иванов

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

И двата отобра да отбележат гол ( Гол/гол ) @ 1,90
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!