skip to Main Content

Футболна прогноза: Лион – Амиен (05/02/2020)

Събитие:

Лион - Амиен

Начало от:

05/02/2020 - 20:00

Анализ на прогнозата

Сподели:
Достъп ограничен само за абонаменти

⭐⭐⭐⭐⭐

Целим се да доставим високо качествено съдържание. За тази цел една част от нашите услуги са платени. За да прочетете тази статия, вие трябва да имате валиден абонамент. Проверете нашите планове за повече информация. Гарантираме, че ще останете доволни от обслужването и съдържанието.

Пускане на видеото

Футболна прогноза от френската Лига 1

Лион допусна загуба от Ница в последния кръг и така пропусна шанса си да се доближи до така желаната 4-та позиция. В момента отобра е на 6-то място с актив от 32 точки, но и мач по- малко. В днешния мач за “хлапетата” просто няма друга алтернатива освен да търсят на всяка цена трите точки. Проблем обаче може да се окаже слабата домакинска форма на Лион, като тима вече регистриа цели 4 загуби на “Стад дьо Люмиер”. Неприятно за Руди Гарсия е и положенито с многото контузени. Извън сметките за този мач остават Дюбоа, Коне, Депай, Аделайде, Соле и наказаните Маркал и Терие.

Резултат с изображение за „lyon fc“"

Амиен няма победа в Лига 1 от 3 месеца насам и съвсем логично се намира в опасната зона. Към момента “козирозите” имат едва 19 точки, и ако не подобрят бързо представянето си ги чакат тежки дни до края на сезона. Днешното гостуване обаче не изглежда като най- лесното за тима, особено ако погледнем цялостната форма на Амиен далеч от дома. За 11 визити отобра има едва една победа, което не е много обещаващо. Тима създава трудно голови положения, но поне ефективността на нападелите е добра. Ще трябва обаче значително да бъде подобрена играта в отбрана ако иска Амиен да се спаси. Гостите са без сериозни кадрови проблеми, и наставника ще може да разчита на най- добрите си играчи.

Резултат с изображение за „amiens fc“"

Смятаме, че Лион ще спечели този мач, но ставките за домакински усепх са доста ниски. Позволихме си обаче да построим един билдър който изглежда с отлична стойност.

Автор: Кирил Иванов

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Присъедини се към smartball.eu, за да видиш нашата крайна прогноза за този мач.
Back To Top