Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Арсенал – Нюкасъл (16/02/2020) ( Спечелен )

Събитие:

Арсенал - Нюкасъл

Начало от:

16/02/2020 - 18:30

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от английската Висша Лига

Арсенал се намира в серия от 4 поредни равенства което не е особено положително. Вижда се, че под ръкодството на Артета отбора има прогрес в игрово отношение, особено във фаза защита. Трябва обаче да се отбележи и факта, че реално откакто испанеца е начело, Арсенал има една победа, едан загуба и цели 6 раврнства. Всички в клуба са доволни, че защитата вече изглежда много по- стабилно, но определено има какво да се изисква от нападението. Днес „артилеристите“ ще бъдат домакини за първи път от почти месец и всички фенове са изпълнени с надежда за едан хубава домакинска победа. Извън групата за този двубой ще останат контузените Чеймбърс, Тиърни, Нелсон и Соареш, а под въпрос са Колашинац и Сака.

Резултат с изображение за „arsenal vs newcastle“

В последно време Нюкасъл се представя стабилно, но също прави прекалено много равенства. Брус е изградил компактен стил на игра с който отобра вече успя да спечели точки срещу съперници като Манчестър Сити, Евертън, Манчестър Юнайтед и Челси. „Свраките“ играят стабилно в отбрана, но са с една от най- слабите атаки в лигата. Няма как да пропуснем и факта, че отбора печели точките си предимно на „Сейнт Джеймиси Парк“, а и баланса на Стив Брус срещу Арсенал не е никак добър. Към всичко това можем да пробавим и безкрайният списък с играчи в лазарета. Със сигурност мача ще пропусат Вилемс, Манкийо, Колбек, Дюмет, Гейл, Муто, Крафт, Керъл и Шелви. Резултат с изображение за „arsenal vs newcastle“

Двата отбора са съседи по класиране с еднакъв точков актив. Големият брой равенства в последно време също е показател който виждаме и в двата състава, а приликите не свършват до тук. Нюкасъл подобно на Арсенал се представя по- добре в защита и не бележи лесно. Все пак тук ще дадем предимство на Арсенал заради домакинския фактор и слабото представяне на Брус срещу този съперник.

Автор: Кирил Иванов

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Билдър: Победа за Арсенал, под 5 гола в мача общо и над 0 картона в мача общо @ 1,80
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!