skip to Main Content

Футболна прогноза: Севиля – Еспаньол (16/02/2020) ( Губещ )

Събитие:

Севиля - Еспаньол

Начало от:

16/02/2020 - 13:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от испанската Ла Лига

В последно време Севиля редува силни и слаби мачове и това им коства леко изоставане. Отбора обаче е с мач по- малко и при евентуален успех в този мач отново ще се върне в топ 4.  Севилци сепчелиха само една точка от последните си 2 мача и това се явява като задължителен за спечелване двубой. Ако погледнем обаче резултатите на отобра на “Рамон Санчес Писхуан”, ще се забележим ,че Севиля не е сред най стабилните домакини. Положително за Хулиен Лопетеги е, че в състава няма кой знае какви кадрови проблеми и ше може да разчита на най- добрите си играчи.

Резултат с изображение за „sevilla fc“

Еспаньол постигна много важна домакинска победа над Майорка, но все още се намира на последната позиция. Отбора се класира с лекота за елиминационната фаза на Лига Европа, но що се отнася до Ла Лига то сезонът за “каталунците” е кошмарен. Има обаче една интересна тенденция която може да вдъхне малко надежда за феновете. Отбора е спечелил повечето си точки в гостуванията, като Еспаньол дори е с положителен баланс при своите визити. Извън груапта за този мач ще останат контузения Корчия и наказания Вила.

Резултат с изображение за „espanyol fc“

Въпреки тендендцията Еспаньол да печели повечето си точки далеч от дома, смятаме, че в този мач това няма да се случи. Прогнозираме сериозна доминация на Севиля и домакински успех.

Автор: Кирил Иванов

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза:

Билдър: Победа за Севиля и над 1 гол в мача общо @ 2,00
Back To Top