Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Тотнъм – РБ Лайпциг (19/02/2020) ( Губещ )

Събитие:

Тотнъм - РБ Лайпциг

Начало от:

19/02/2020 - 22:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от елиминационната фаза на Шампионска Лига

Тотнъм стигна то тази фаза на турнира след като се пребори с Олимпиакос и Цървена Звезда за втората позиция в група В. Там недостижим на върха бе Байерн Мюнхен който разгроми Тотнъм насред Лондон с 2:7. След продължително отсъствие, днес ще видим Жозе Моуриньо отново да води отбор в тази важна фаза на Шампопнска Лига. През годините „специалния“ доказа, че се справя много добре в турнира с отбори които никой не смята за фавотири. Е в момента ситуацията е точно такава, че „шпорите“ не влизат в сериозните сметки на анализаторите като претендент за „ушатата“, но Моу обича отборите му да бъдат поставяни в точно такава позиция. Тотнъм е в серия от 7 мача без загуба във всички турнири което не им се бе случвало от много време. Преди две седмици отобра постигна една много сладка победа над шампиона Манчестър Сити след попадения на новодошлия Бергвайн и Сон. Преди няколко дни Тотнъм измъкна и една много трудна победа при гостуването на Астън Вила след гол в последната секунда отново на Сон. В този мач обаче имаше периоди в които „шпорите“ бяха тотално надиграни от своя съперник и ако не беше нелепата грешка на Бьорн Енгелс в самия край, Моу и компания нямаше да си тръгнат с трите точки. Сега обаче над главата на „специалния“ е надвиснал нов проблем. Не стига, че Хари Кейн ще отсъства почти до ркая на сезона, а вчера стана ясно, че и Сон ще отсъства продължително време заради сериозна контузия в ръката. Сисоко също остава извън сметките за този двубой.

Резултат с изображение за „tottenham“

Лайпциг завърши като едноличен лидер в група G, която бе и една от най- равностойните в турнира. „Биковете“ записаха 3 победи 2 равеснтва и една загуба в компанията на Лион, Бенфика и Зенит и така днес ще се изправят срещу Тотнъм. Лайпциг продължава да се развива във възходяща линия и в момента се намира на само една точка зад лидера Байерн Мюнхен в немската Бундеслига. Съвсем ското отобра постигна и първо равенство от много време насам при гостуване на „Алианц Арена“, и така даде сериозна заявка, че през тази година наистина ще се бори за „сребърната салатиера“ до самиа край. През уикенда тима записа разгромен успех с 4:0 над Вердер Бремен с което сложи край на серия от 4 равенства. Младият специалист Юлиан Нагелсмат непрестанно показва колко качествен треньор е и колко голямо желание има постоянно да надргражда. Атаката водена от Тимо Веренер който не спита да бележи, представлява сериозна заплаха за абсолютно всеки съперник, и очакваме Лайпциг да даде сериозен отпор на миналогодишния финалист от турнира Тотнъм. Извън груапта за този мач поради контузии ще останат Орбан, Конате, Адамс и Капмл, а наказание ще изтърпи Упамекано.

Резултат с изображение за „rb leipzig“

Тук говорим за сблъсък от елиминационната фаза на Шампионска Лига в който е замесен Жозе Моуриньо. Тотнъм е с много „осакатена“ атака, но според нас няма да загуби този двубой. Очакваме и Нагелсман да подходи към този мач по много по- различе начин спрямо мачовете от Буднеслигата. Едва ли ще видим някой от отборите да се впусне в яростни атаки с цел да реши всичко в първата среща.

Автор: Кирил Иванов

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Билдър: Двоен шанс ( Победа за Тотнъм или равенство ), под 5 гола в мача общо и под 8 картона в мача общо @ 1,80
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!