skip to Main Content

Футболна прогноза: Торино – Парма (23/02/2020)

Събитие:

Торино - Парма

Начало от:

23/02/2020 - 16:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от италиянската Серия А

Торино е в изключително слаба форма и записа 5 последователни загуби в Серия А. В тези 5 мача отобра допусна цели 17 попадения в мрежата си, като успя да отбележи само 2. Това представяне е меко казано разочароващо имайки предвид игарчите с които разполага Морено Лонго. След тази серия “биковете” се намират на 14-та позиция с актив от 27 точки и вече са много по- близо до зоната на изпадащите, отколкото до топ 6. Торинци вече са и с отрицателен баланс в домакинствата си и положението започва да става трагично. Все пак Лонго не е притеснен от кадрови проблеми и ще може да разчита на най- добрите си играчи.

Резултат с изображение за „torino fc“

Парма спечели 10 точки от последните си 6 мача и вече се намира на 9-та позиция с 35 точки. Преди седмица “дуковете” спечелиха гостуването си на Сасуоло с 0:1 и така затвърдиха добрата си форма. Парма се представя сравнително добре при своите визити и за 12 мача далеч от дома завоюва 13 точки. Отбора е с мач по- малко и само една точка зад 6-тия Наполи. При така стеклите се обстоятелства Парма със сигурност ще се опита да се класира на местата даващи евро квоти, но това няма да бъде лесна задача. Извън групата за този мач остават Барила, Куцка, Инглесе, Граси, Сепе и Дармиан.

Резултат с изображение за „parma calcio“

Въпреки по- добрата форма на Парма, ние ще заложим на домакински успех. Просто потенциала на Торино е много по- голям, а и е крайно време играчите да се събудят. Очакваме “биковете” да излезнат супер мотивирани и да се опитат да смачкат съперника.

Автор: Кирил Иванов

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Победа за Торино @ 2,15
Back To Top