Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Реал Мадрид – Манчестър Сити (26/02/2020) ( Спечелен )

Събитие:

Реал Мадрид - Манчестър Сити

Начало от:

26/02/2020 - 22:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от елиминационната фаза на Шампионска Лига

Реал Мадрид се класира за елиминационанта фаза оставайки зад ПСЖ в краното класиране на група А. Реал отпадна от турнира за Купата на Краля и така ще се бори само в Шампионска Лига и Ла Лига. „Белите“ направиха две поредни издънки в испанката лига и така останаха зад Барселона в класирането. Програмата за мадричани е много натоварена и веднага след този осминафинален сбъсък от Шампионска Лига, на отбора предстои и Ел Класико. Реал нарпави 2:2 у дома със Селта, а след това загуби от Леванте с 0:1 и така даде сериозни поводи за притеснение у феновете преди тази важна седмица. За този мач Зидан няма да може да разчита на Азар и Асенсио.

Резултат с изображение за „real madrid“

Английския шампион Манчестър Сити бе в група с Аталанта, Шахтьор и Динамо Загреб, и логично завърши като лидер без никакви проблеми. Сити изостана страшно много от Ливърпул на домашната сцена и за всички вече е ясно, че единствената цел за Пеп Гуардиол и играчитему ще бъде спечелването на Шампионска Лига. Това се затвърди още повече и с новината за тежкото наказание което получи клуба от УЕФА. „Гражданите“ няма да имат право да участват в Шампионска Лига през следващите два сезона, и ще трябва да платят глоба в размер на 30 милиона евро заради нараушаване на финансовия феърпплей и опит за измама. Гостите са без почти никакви кадрови проблеми и се очаква Гуардиола да изелзне на „Бернабеу“ с най- добрите си играчи.

Резултат с изображение за „manchester city“

Това несъмнено е може би най- интересния осминафинал, и се надяваме двата отбора да оправдаят тези високи очаквания. Имайки предвид атакуващия стил който изповядват и двата състава се спряхме на голов пазар.

Автор: Кирил Иванов

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Брой голове през второто полувреме ( над 1,5 гола ) @ 1,83
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!