skip to Main Content

Футболна прогноза: Брайтън – Кристъл Палас (29/02/2020) ( Губещ )

Събитие:

Брайтън - Кристъл Палас

Начало от:

29/02/2020 - 14:30

Анализ на прогнозата

Сподели:
Достъп ограничен само за абонаменти

⭐⭐⭐⭐⭐

Целим се да доставим високо качествено съдържание. За тази цел една част от нашите услуги са платени. За да прочетете тази статия, вие трябва да имате валиден абонамент. Проверете нашите планове за повече информация. Гарантираме, че ще останете доволни от обслужването и съдържанието.

Пускане на видеото

Футболна прогноза от английската Висша Лига

Брайтън е в серия от 7 двубоя без победа във Висшата Лига и вече се намира съвсем близо до опасанта зона. “Чайките” имат нужда спешно да подобрят играта си и да започнат да печелят точки ако искат да запазят елитние си статут. Брайтън не е сред силните домакини в лигата, но все пак е с положителен баланс що се отнася до мачовете им на “Фалмър Стейдиъм. Поради контузии извън груапта за този мач ще остане Изкиердо, а под въпрос са Стивънс и Каял.

Резултат с изображение за „brighton and hove albion“

Кристъл Палас също бе в една дълга серия без успех, но преди седмица успя да се наложи над Нюкасъл с 1:0 и сега може да диша една идея по- спокойно. Висшата Лига обаче е толкова динамична, че време за покой няма и Палас трябва да продължи да печели точки. Това обаче не се случва толкова лесно когато отобра играе далеч от дома. Тима постигна само 3 победи в 13-те си визити и днес също няма да им бъде лесно. Аут за този мач са Сако, Шлуп и Томкинс.

Резултат с изображение за „crystal palace fc“

Тук няма да се ангажираме с прогноза за краен победител, но ставките за попадения и в двете врати ни се струват справедливи.

Автор: Кирил Иванов

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Присъедини се към smartball.eu, за да видиш нашата крайна прогноза за този мач.
Back To Top