Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Евертън – Манчестър Юнайтед (01/03/2020) ( Войд )

Събитие:

Евертън - Манчестър Юнайтед

Начало от:

01/03/2020 - 16:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от английската Висша Лига

Евертън сложи край на една много силна серия след като в миналия кръг загуби с 3:2 от Арсенал. Като цяло откакто Карло Анчелоти пое отобра се вижда огромен прогрес, но слабия първи полусезон много трудно може да бъде наваксан. В момента „карамелите“ са на 11-та позиция в таблицата и като точков актив буквално са между топ 6 и зоната на изпадащите. По всичко личи, че този сезон ще се превърне в преходен за състава, което едва ли ще удовлетвори собствениците. Евертън е сред стабилните домакини в лигата, като загуби само 3 от своите 13 двубоя на „Гудисън“. Извън сметките за този мач остават Габмин и Шнайдерлин, а под въпрос са Дин и Уолкот.

Резултат с изображение за „everton fc“

След загубите от Ливърпул и Бърнли отбора на Манчестър Юнайтед успя да се реваншира и спечели 7 точки от следващите си 3 мача. „Червените дяволи“ първо победиха Челси с 0:2 на „Стамфорд Бридж“, а след това надиграха категорично Уотфорд с 3:0 на „Олд Трафорд“. Като цяло Юнайтед не е сред най- силните гости в лигата, и от 13 мача далеч от дома успя да спечели 15 точки. Манчестър Юнайтед е на само 4 точки, но и с мач по- малко от четвъртия Челси, и определено ще влезне много мотивиран в този мач. За този двубой Оле Гунар Солскяер няма да може да разчита на Пол Погба, Маркъс Рашфорд и Фосу- Менса.

Резултат с изображение за „manchester united“

Въпреки по- доброто класираен на Юнайтед смятаме, че в момента Евертън играе по- добър футбол а и състава на Анчелоти е по- добре окомплектован. Без да се колебаем в този мач ще дадем предимнство на домакините, като изберем пазар в който за равенство няма залог.

Автор: Кирил Иванов

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Равенство няма залог и Евертън @ 1,83
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!