skip to Main Content

Футболна прогноза: Алавес – Валенсия (06/03/2020) ( Спечелен )

Събитие:

Алавес - Валенсия

Начало от:

06/03/2020 - 22:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от испансакта Ла Лига

Сезонът за Алавес изглеждаше изпълнен с доста въпросителни около това дали отбора ще запази елитния си статут и през следващата година. След нова година обаче отбора спечели 11 точки от последните си 8 двубоя в Ла Лига и така се отдалечи на цели 9 точки от опасната зона.  Преди седмица тима се пребори за едната точка при визитата си на Леганес, а когато се печелят точки далеч от дома това определено е добре дошло. Алавес не е сред най- силните домакини в лигата, но все пак е с положителен баланс на “Естадио Мендисороса”. Аут за тази среща са Пиня, Бурке и наказания Видал.

Резултат с изображение за „alaves fc“

Валенсия бе в една негативна поредица от 3 двубоя без победа, което временно ги изкара извън топ 6. Преди седмица “прилепите” сложиха край на тази серия побеждавайки Бетис с 2:1, но на Алберт Селадес и играчите му ще им бъде нужно постоянство ако искат да се завърнат в зона Европа. Изглежда, че основния проблем за Валенсия през този сезон са малкото спечелени точки далеч от дома. За 12 визити валенсиянци имат едва 3 победи и цели 7 загуби което е крайно недостатъчно за тим с техните претенции. За тази визита Селадес няма да може да разчита на Пичини, Гарай, Мангала и Гомез.

Резултат с изображение за „valencia fc“

Смятаме, че ставките за попадения и в двете врати са силно подценени, и според нас би било пропуск ако не се възползваме.

Автор: Кирил Иванов

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза:

И двата отбора да отбележат гол ( Гол/гол ) @ 1,90
Back To Top