skip to Main Content

Футболна прогноза: Падерборн – Кьолн (06/03/2020) ( Спечелен )

Събитие:

Падерборн - Кьолн

Начало от:

06/03/2020 - 21:00

Анализ на прогнозата

Сподели:
Достъп ограничен само за абонаменти

⭐⭐⭐⭐⭐

Целим се да доставим високо качествено съдържание. За тази цел една част от нашите услуги са платени. За да прочетете тази статия, вие трябва да имате валиден абонамент. Проверете нашите планове за повече информация. Гарантираме, че ще останете доволни от обслужването и съдържанието.

Пускане на видеото

Футболна прогноза от немската първа Бундеслига

Изглежда, че след поражението от Майнц в миналия кръг надеждата за оцеляване в тима на Падерборн почти угасна. Отбора спечели само една точка от последните си 5 двубоя в бундеслигата и така намали шансовете си да изплува от опасната зона до минимум. Все пак възможността отобра да се бори за 16-тата позиция даваща право на плейоф е съвсем реална. За всички по- добре запознати с немския футбол обаче е ясно, че Падерборн няма да се откаже и ще се бори до последно. За целта обаче футболистите ще трябва да започнат да печелят повече точки от своите домакинства. Аут за този мач са Килиан и Мамба.

Резултат с изображение за „paderborn fc“

Кьолн също бе в подобна ситуация, но малко преди нова година отбора сякаш от нищото се преобрази тотално и започна да побеждава наред. “Козлите” спечелиха 7 от последните си 10 двубоя, като две от загубите бяха срещу Байерн Мюнхен и Борисия Дортмунд. Нямам обаче как да подминем и последните два успеха съответно с 3:0 над Шалке, и 5:0 над Херта. Серията която прави отобра от катедралния град си е истински подвиг, и ако запази тази форма то със сигурност няма да има никакви проблеми със своето оцеляване. Извън групата за този мач остават Кеслер, Катербах, Хауптман, Чикос и наказания Джон Кордоба.

Резултат с изображение за „fc koln“

Кьолн наистина е в блестяща форма, но смятаме, че потенциала и широчината на състава не са достатъчни и тази серия може да види своя край още днес.

Автор: Кирил Иванов

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Присъедини се към smartball.eu, за да видиш нашата крайна прогноза за този мач.
Back To Top