Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Фортуна Дюселдорф – Падерборн (13/03/2020) ( Губещ )

Събитие:

Фортуна Дюселдорф - Падерборн

Начало от:

13/03/2020 - 21:30

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от немската първа Бундеслига

Напоследък Фортуна рядко губи, но и рядко печели. Повечето мачове на отобра завършват наравно, но дали това ще е достатъчно за да може тима да се измъкне от опасната зона. В момента Фортуна е с актив от 22 точки, което отрежда на отобра 16-та позиция в таблицата. Като цяло се вижда прогрес в игровия облик на отбора и след победата при визитата на Фрайбург, тима все още не е губил. В този период видяхме и едно драматично равенство с тима на Херта (3:3), както 1:1 при гостуването на Майнц. Към моемнта Фортуна е на 4 точки от спасителния бряг, но битката ще бъде много тежка. Аут за този мач са Ковнацки и Щефен.

Резултат с изображение за „fortuna düsseldorf“

Падерборн е здраво закотвен на полседната позиция, и ако погледнем резултатите на тима ще разберем защо е така. Отбора спечели едва 16 точки за 25 кръга, което е изключително малко. Отбора загуби 5 от последните си 6 мача в Бундеслигата, като в тях допусна и 13 гола. Тима е сред най- слабите гости в лигата, като за 12 визити успя да спечели 2 победи. Преди седмица Падерборн загуби домакинството си на Кьолн с 1:2, а това беше адски важен двубой за отбора. Извън груптата за този мач ще останат контузените Килиан, Мамба и Мичел, а под въпрос са Хюнемайер, Капич и Аджей.

Резултат с изображение за „paderborn fc“

Това е мач между два от „опашкарите“ в класирането, и въпреки по- добрата форма на домакините всичко може да се случи. Припомняме, че всички мачове от бундеслигата ще се играят без публика поради бързото разпространение на коронавирува. Дори е възможно съвсем скоро първенството съвсем да бъде спряно, както и почти всички останали в Европа.

Автор: Кирил Иванов

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Билдър: И двата отбора да отбележат гол (Гол/гол), и над 2 гола в мача общо @ 1,86
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!