Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Айнтрахт Ф. – Борусия М`Гладбах (05/16/2020) ( Спечелен )

Събитие:

Айнтрахт Ф. - Борусия М`Гладбах

Начало от:

05/16/2020 - 19:30

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от немската първа Бундеслига

Още преди двумесечното прекъсване стана ясно, че в края този сезон ще бъде отчетен като разочароващ за Айнтрахт. Към настоящия момент отбора има едва 28 точки, и това му отрежда 12-та позиция в таблицата. Все пак не трябва да забравяме, че въпреки слабите игри, по- рано през сезона тима разби шампиона Байерн с 5:1 и това коства „главата“ на Нико Ковач. Преди прекъсването Айнтрахт бе в серия от три поредни шампионатни загуби, и със сигурно е един от отборите за които това принудително прекъсване бе добре дошло. Отбора претърпя и тежко поражение от Базел в Лига Европа и изглежда, че 2020-та ще бъде доста разочароваща. Все пак малко успокоение за феновете може да бъде факта, че тима се класира за полуфиналите в турнира за Куапта на Германия. Ако погледнем обаче по- задълбочено към загубите на „орлите“ ще забележим, че повечето бяха далеч от дома. Отбора има само 3 поражения на „Комерцбанк- Арена“. Всички важни играчи на тима са възтановени и ще могат да вземат участие в тази среща.

Eintracht Frankfurt marschiert weiter Richtung Europa League ...

Сезонът се развива коренно различно за гостите от Гладбах, и с актив от 49 точки отобра заема 4-та позиция. Тима е и на само 6 точки от лидера Байерн, което дава добра отправна точка за атакуване на върха. Това разбира се е доста оптимистична прогноза, но през този сезон многократно видяхме, че всичко е възможно. През пролетта представянето на „жребците“ далече от дома не бе особено стабилно, но отбора успя да спечели 7 точки от трите си гостувания през настоящата 2020-та. Трябва да се отбележи и силната игра в отбрана на Борусия, като при своите визити тима е допуснал само 14 попадения. Аут за този мач остават трайно контузените Закария и Джонсън.

Borussia Mönchengladbach Underline Title Ambitions With 2-1 Win ...

Несъмнено това се очертава като най- трудния за прогнозиране мач от 26-тия кръг в Бундеслигата. Ние обаче смятаме, че в прекалено голям брой от мачовете на Айнтрахт видяхме тенденция тима да играе силно и да бележи предимно през вторите полувремена на своите домакинства.

Автор: Кирил Иванов

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Да отбележи в полувреме: Айнтрахт Франкфурт да отбележи през второто полувреме @ 1,78
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!