Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Вердер Бремен – Байер Леверкузен (05/18/2020) ( Спечелен )

Събитие:

Вердер Бремен - Байер Леверкузен

Начало от:

05/18/2020 - 21:30

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от немската първа Бундеслига

За 24 двубоя Вердер успя да събере едва 18 точки, и съвсем логично заема предпоследното място в класирането. Последната победа на „Бременските музиканти“ датира от далечния 18-ти януари, и излегжда, че тази двумесечна пауза дойде тъкмо навреме за тима. Все пак трябва да се отбележи, че Вердер е с мач по- малко от останалите отбори в лигата, и при евентуален успех ще има шанса да задмине Фортуна на плейофната 16-та позиция. Една от големите слабости на отбора през настоящата кампания несъмнено е играта в защита. „Докерите“ са допуснали цели 55 гола в мрежата си, което прави защитния им вал един от най- слабите в лигата. Атаката също не се справя по- добре, и със скромните 27 попадения също е сред аутсайдерите в групата. Вердер Бремен е и най- слабият домакив в лигата с една победа от 11 мача пред своя публика. Аут за този мач са Пизаро, Фюлкруг, Аугустинсон и наказания Клаасен.

Defender blow for Bundesliga strugglers Werder | ClubCall.com

Байер се представя на много високо ниво и съвсем логично за пореден сезон е замесен в битката за челната четворка. „Аспирините“ имат 4 точки по- малко от четвъртия Лайпциг, но и мач по- малко. Атаката на тима работи отлично, и вече има 45 гола на сметката си. Преди паузата Байер изглеждаше като един от отборите в най- добра форма и това се потвърждава от факта, че тима има само една единствена загуба от началото на 2020-та. Играчите водени от Петер Бош се представят отлично далеч от дома, и това ги прави четвъртия най- силен гост в бундеслигата. По традиция „ахилесовата пета’ на отбора е защитата, но поне за сега това се компенсира от голямата атакуваща мощ. Единствения който ще пропусне двубоя поради контузия е Воланд. Bundesliga | Bayer Leverkusen through to DFB Cup semi-finals after ...

На пръв поглед изглежда логично Байер да постигне една рутинна победа срещу закъсалия Вердер. Имайки предвид обаче ситуацията с двумесечната пауза, би било твърде рисковано да се прогнозира краен победител. Все пак смятаме, че и двата тима прекалено лесно допусакт попадения, и именно в тази посока ще бъде насочена нашата прогноза.

Автор: Кирил Иванов

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Билдър: Гол/гол и над 2 гола в мача общо @ 2,00
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!