Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Волфсбург – Борусия Д. (05/23/2020) ( Губещ )

Събитие:

Волфсбург - Борусия Д.

Начало от:

05/23/2020 - 16:30

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от немската първа Бундеслига

В миналия кръг Волфсбург постигна една много сладка, и същевременно трудна победа при гостуването си на Аугсбург. Тя дойде след късен гол в добавеното време на Даниел Гинчек. Така „Вълците“ вече са с актив от 39 точки, на само две пред седмия Фрайбург. По този начин финиширане в топ 6 вече изглежда като една напълно реалистична цел пред Оливер Глазнер и неговите играчи. „Зелено- белите“ са в серия от 7 шампионатни двубоя без загуба, и в това домакинство на Борусия Дортмунд очакваме да видим много битка от страна на домакините. Аут за този мач остават Уилиам и Камачо, а под въпрос са Герхард и Галивуги.

Wolfsburg Striker Divock Origi Fires Shots at Parent Club ...

Борусия Дортмунд прегази Шалке с 4:0 в дербито на „Рур“ и така за пореден път доказа, че е безупречен домакин. Що се отнася обаче до гостуванията на тима, вече многократно видяхме „Бе Фау Бе“ да изпитва трудности и да губи точки. Преди изиграването на 27-мия кръг „Жълто- черните“ са на 4 точки зад лидера Байерн, и определено ще трябва да натиснат с всички сили ако искат в края все още да са реален кандидат за „Сребърната салатиера“. Борусия успя да спечели последните си 4 визити на „Фолксваген Арена“, но нещо ни подсказва, че този път няма да бъде никак лесно. Извън групата за това гостуване остават Загаду, Витсел, Ройс и Шулц.

Bundesliga | Five reasons Borussia Dortmund will beat Paris Saint ...

Борусия е по- силния от двата тима, но през настоящата кампания видяхме, че „Жълто- черните“ не са много убедителен гост. Към това няма как да не прибавим и факта, че в момента Волфсбург е в страхотна форма, и едва ли има по- подходящ момент за играчите да измъкнат нещо от именития си съперник.

Автор: Кирил Иванов

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Двоен шанс ( Победа за Волфсбург или равенство ) @ 2,00
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!