Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Айнтрахт Ф. – Фрайбург ( 05/26/2020 ) ( Спечелен )

Събитие:

Айнтрахт Ф. - Фрайбург

Начало от:

05/26/2020 - 21:30

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от немската първа Бундеслига

В изминалия кръг Айнтрахт бе разгромен с 5:2 от Байерн Мюнхен и с това затвърди слабата си форма. Така отбора остана с 28 точки и се свлече до 14-та позиция в класирането. „Орлите“ са в серия от 4 поредни шампионатни загуби и е крайно време да започнат да печелят точки. До края на сезона остават евда 6 кръга, а потенциала с който разполага отбора от Франкфурт със сигурност е много по- голям. Трябва обаче да се отбележи, че и програмата на Айнтрахт бе много трудна, и сега очакваме затягане на редиците и много силен финал на сезона. Под въпрос за този мач остават Пасиенсия и Ейбрахам.

Eintracht Frankfurt marschiert weiter Richtung Europa League ...

Преди няколко дни Фрайбург допусна изненада губейки с 0:1 домакинството си на закъсалия Вердер Бремен. Според мнозина това бе неочаквано, но реално погледнато бе съвсем резонно. На пръв поглед „Бразилците на Брайсгау“ се борят за място в топ 6, но поглеждайки към техните конкуренти трябва да си дадем сметка, че това много трудно би се случило. Да, Шалке е в трагично форма и това дава шанс на Фрайбург да мечтае, но от друга стрна Волфсбург е в страхотна форма и трудно би изпуснал 6-тата позиция. В отбора има кадрови проблеми и мача със сигурност ще пропуснат Кюблер, Флекен и Кейтел. Под въпрос остават Кох, Коберер, Калт, Равет и Валдшмид.

Freiburg vs Augsburg ( WON ) - Smartball

Смятаме, че е крайно време Айнтрахт поне да загатне за голямата класа на играчите си и да започне да печели. Фрайбург е сред силните тимове през настоящия шампионат, но в момента в тима има множество кадрови проблеми, а и са разколебани след загубата от Вередер. Според нас това е идеалния момент Айнтрах да нанесе своя удар и да се поздрави с домашен успех.

Автор: Кирил Иванов

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Победа за Айнтрахт Франкфурт @ 2.00
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!