skip to Main Content

Футболна прогноза: Динамо Дрезден – Гройтер Фюрт (09/06/2020) ( Губещ )

Събитие:

Динамо Дрезден - Гройтер Фюрт

Начало от:

09/06/2020 - 19:30

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от немската втора Бундеслига

Динамо Дрезден продължава да се намира на дъното в класирането, но не трябва да забравяме, че отбора е и с 2 мача по- малко от почти всички тимове в групата. Сега предстои да се изиграе един от отложените мачове срещу Гройтер Фюрт, който по програма трябваше да се състои на 23-ти май. Дрезденци спечелиха 9 точки от последните си 5 мача, и вече са на само 3 точки от плейофната позиция. В събота Динамо спечели може би най- важният си мач при визитата на прекия им конкурент за оцеляване Веен. Тази среща бе спечелена от Динамо Дрезден с 3:2 след истинска драма и два обрата. Като цяло игровия облик на тима изглежда на добро ниво.

Blow for Bundesliga plans as Dresden squad put in quarantine ...

За Гройтер Фюрт изглежда, че остава просто да доиграе сезона. Отбора се намира на комфортната 11-та позиция, което е на цели 9 от опасната зона. Все пак тревожен e факта, че тима няма победа от 5 двубоя насам, и може би е време играчите да покажат, че заслужават мястото си в отбора и за следващия сезон.  Да, равенството 2:2 с Хамбургер изглежда като престижен резултат, но Гройтер Фюрт подължава да допуска поне по едно попадение във всяка еднa от срещите си. Доста е разочароващ факта, че след поддновяването на шампионата отбора загуби и двете си домакинства на непретенциозните Оснабрюк и Зандхаузен.

2. Liga: Keita-Ruel schießt Fürth zum Sieg gegen Dresden - 2 ...

Като цяло това е от непрриятните за прогнозиране двубой. Гройтер Фюрт е по- стойносстния тим, но пък моментната форма и мотивацията са на страната на Динамо. Ще се опитаме да избягаме от прогноза за краен победител, като намерихме за вас друг пазар с отлична стойност.

Автор: Кирил Иванов

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Над 2.5 гола в мача @ 1,85
Back To Top