Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Валенсия – Леванте (12/06/2020) ( Губещ )

Събитие:

Валенсия - Леванте

Начало от:

12/06/2020 - 23:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от испанската Ла Лига

Валенсия ще поднови надпреварата в Ла Лига с двубой срещу градския съперник Леванте. „Прилепите“ изостават с 4 точки от 4-тия Реал Сосиедад и трябва да търсят задължителна победа. Като че ли паузата дойде тъкмо навреме за валенсиянци, тъй като отобра успя да спечели само един от последните си 8 двубоя във всички турнири. В този период Валенися отпадна от турнира за купата на Краля, и претърпя две поражения от италиянския Аталанта в Шампионска Лига. Когато двата отобра се срещнаха през декември, „Прилепите“ успяха да спечелят с 4:2, а това бе и пета поредна победа над този съперник. Валенися е сред стабилните домакини в лигата, като за 14 двубоя на „Местая“ все още не познава вкуса на поражението. Аут за този мач са Пичини, Гарай и Кондогбиа, а под въпрос остават Паулища и Корея.

PreFootball | International football tours, camps and training ...

В Леванте също могат да бъдат доволни от момента в който дойде паузата. „Жабите“ спечелиха едва 2 победи в 11 двубоя за календарната 2020г. Трябва обаче да се отблелжи, че едната бе срещу Реал Мадрид с 1:0. Към момента Леванте е с актив от 33 точки и заема комфортната 13-та позиция в лигата. Преднината пред тимовете борещи се за оцеляване е цели 8 точки, и по този начин играчите ще могат да доиграят сезона относително спокойно. Единствения на който няма да може да разчита наставника на гостит е Иван Лопез.

Levante UD Players Salaries - Sillyseason.com

Занете, че рядко даваме прогонзи за краен победител, но тук виждаме всички предспоставки за един убедителен домакински успех. Валенсия несъмнено е по- класния отбор, с по- класни футболисти и най- важното по- голяма мотивация. А и по традиция Валнсия се справя отлично срещу Леванте.

Автор: Кирил Иванов

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Билдър: Победа за Валенсия и над 1 гол в мача за Валенсия @ 2.05
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!