Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Шалке 04 – Байер Леверкузен (14/06/2020) ( Спечелен )

Събитие:

Шалке 04 - Байер Леверкузен

Начало от:

14/06/2020 - 19:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от немската първа Бундеслига

Серията от 4 поредни загуби на Шалке бе прекъсната с равенството 1:1 при визитата на Унион Берлин в миналия кръг. И все пак формата на отбора изглежда просто трагична в сравнение с представянето на тима от първият полусезон. Към момента „Миньорите“ са с актив от 38 точки и заемат независната за тях 11-та позиция. Това е меко казано разочароващо имайки предвид, че след края на есенния дял отбора бе считан за почти сигурен евроучастник. Шалке вече е на цели 8 точки от топ 6, а до края на шампионата остава твърде малко време. В състава има и редица кадрови проблеми, като аут за този мач са Бургщалер, Харит, Сердар, Маскарел и Салиф Сане.

Schalke Dapat Dukungan Eks Bintang NBA Jelang Derbi Lembah Ruhr ...

Резултатите които записа Байер Леверкузен след подновяването на шампионата са много спорни. „Аспирините“ победиха и в трите си гостувания съответно на Вердер Бремен, Мьонхенгладбах и Фрайбург, но загубиха домакинствата си на Волфсбург и Байерн Мюнхен. През седмицата играчите на Петер Бос съвсем лочигно отстраниха Саарбрюкен на полуфиналите в турнира за купата на Германия, и ще спорят с Байерн Мюнхен за трофея. През есента Байер Леверкузен надви този съперник с 2:1, като това бе и трети двубой без поражение срещу Шалке. От групата за този мач отпадат контузените Ларс Бендер и Белараби.

Bundesliga | Bayer Leverkusen through to DFB Cup semi-finals after ...

Въпреки лошата форам на Шалке смятаме, че отбора ще успеее да се разпише срещу меката защита на Леверкузен. От своя страна „Аспирините“ също ще трябва да натискат в търсене на победата. Определено виждаме много добри перспективи в залог за попадения и в двете врати.

Автор: Кирил Иванов

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

И двата отобра да отбележат гол ( Гол/гол ) @ 1,80
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!